[]

unutamadigim eski sevgilim

her şeyin sonu yine ona varıyor. deseler ki yakında öleceksin, aklıma gelen ilk şey ona gitmek olur, bir şekilde iletişim kurmak. rüyamda bazen öldüğünü görüyorum ve pişmanlıkla dolu bir şekilde uyanıyorum.

napsam çare değil gibi. buyrun istediğinizi söyleyin, su an bir ilişkim de var. uzunca bir süredir hem de. birlikte olduğum kişiyi seviyorum. ona haksızlık yaptığımı söyleyeceksiniz, böyle düşünmüyorum. sonsuza dek bu hisle kendimi inzivaya mi çekmeliydim?

eski sevgilimle yollarımızı ayirali 6 yıl oldu. hiç iletişim kurmadik sonrasında. ortak arkadaşlarımızla da iletişimi kestigim için haber de almadım. bunu kendi içimde bitirmenin yolu onla yüzleşmek olabilir mi? aslında her şey o zaman mi bitecek, onu görünce her şeyin ne kadar anlamsız oldugunu mu anlayacağım? bu hisle yaşamak istemiyorum. ileride pişmanlıkla, keskeyle bakmak istemiyorum. bundan hakikaten kurtulmak istiyorum iyi ya da kötü. onla ya da onsuz.

napmaliyim? içimde bir yerlerde hep onla tekrar iletişim kurma, deneme, " kavuşma" isteği var. belki benden nefret ediyor, bilemiyorum.

asagilikca belki ama ona bir şekilde kendimi hatırlatmak istiyorum. ne düşündüğünü, hissettiğini merak ediyorum. ikimiz için de önemli bir ilişkiydi. sadece o zamanlar psikolojik olarak çökmüş durumdaydim ve onu bir hayli zorladım. beni hayatından gelip geçmiş bir bela olarak görüyorsa haklıdır.


alakasız cümleler kurdum. neyse, işte böyle.

 
Ne ediyosan kendin kendine ediyorsun farkında mısın?


  • antihero  (27.04.20 02:19:40 ~ 02:20:14) 
sevgiline allah sabır versin. Hani 1 sene önce ayrılık yaşanır, o ilişkinin üzerine yeni ilişki kurulur bir yere kadar anlarım ki anlamamak lazım bir ilişki bitmeden başlamak saçma.

Yazık adama / kadına. Umarım şu ankinden ayrılırsın çünkü kimse uzun süreli, mutlu bir ilişki içerisinde bu tarz samimiyetsizlikleri haketmiyor.

Şu an da psikolojik olarak sağlam değilsin. 6 sene nedir gerçekten. Yazık seninle ilişki yaşayana.
  • denizgonen  (27.04.20 02:33:43) 
Ciddi psikolojik takıntın var. Ayrılalı 6 yılgeçmiş hala hatırlatayım derdi var. Kendi hayatına yazık. Terapi olur hobi olur bir yol bul kurtar kendini. Yaşadığın hayat hayat değil


  • KaraSakall  (27.04.20 03:00:21) 
Hadi 6 senelik ilişkiyi unutamama olayına bir şey demeyeyim ama bu kadar yoğun duyguyu başka bir sevgilin varken yaşaman hiç normal değil. Diğer yazarlar da belirtmiş zaten. Benim daha fazla bir şey dememe gerek yok.


  • bitchesaintshit  (27.04.20 03:02:56) 
bu hissin yakınından geçtim, daha bu akşam bile özledim 4 yıl önceki eski sevgilimi. ara ara ben de düşüyorum bu boşluğa ama yine de bu şekildeyken hayatıma birini alıp onu kandırmıyorum. kendini aklamaya çalışma. önceki soruna baktığımda görüyorum ki senin problemin bu kişiyi unutamaman değil. onu kendine bir dayanak haline getirmişsin, asıl sorunlarını örtmene ve kafanı oyalamaya yarayan bir alışkanlık olmuş sadece bu duygu. senin başka problemlerin var, lütfen onları çözmeye çalış. onları çözdüğünde derdinin eski sevgiliyle kavuşamama olmadığını anlayacaksın zaten.

bir de denizgonen +1 diyorum. belli ki empati yapma kabiliyetinden yoksunsun. gerçekten üzüldüm o insana, tek kelimeyle yazık. umarım en kısa zamanda tedavi olursun. kimse senin gibi biriyle birlikte olmayı hak etmiyor.
  • pearson  (27.04.20 03:42:58 ~ 03:43:10) 
böyle düşünenler lütfen şunu da açıklasın, bir insanı çok severken diğerini de çok sevemez miyiz? bunu imkansız buluyorsunuz sanırım.


  • meet me in montauk  (27.04.20 04:10:58) 
şunu da açıklasın, bir insanı çok severken diğerini de çok sevemez miyiz?

şu konu hakkında sevgilinle hiç konuştun mu peki? hani bu normal ve kabul edilebilir bir şeyse sevgilin bundan haberdar ve kabullenmiş mi?

yok konuşmadıysan demek ki adamı duygusal olarak aldatıyorsun.
  • KaraSakall  (27.04.20 05:21:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.