[]

Ps4 aldım 3’ü satacağım ama böyle olur mu

İlan koydum, koyduğum gibi mesajlar aktı. Direk gelip alıyorum falan diye. Ben de gelsinler istemiyorum. Yani evet 2.el güven çok haklı. Ama corona vs tanımadığım adamla dışarda buluş para vs temas istemiyorum açıkçası. Eft yapsın kargolarım eden kuryeyle. Oluru var mı sizce.




 
Gelince sarılmayacak hoş. Apartman önünde buluşursunuz. Eldivenle alırsın parayı


  • kisa  (27.04.20 01:02:32) 
Gelmeden urunun videosunu fotosunu cek gonder calistigina dair.

Ikinizin ortak kullandigi bi banka varsa da kapinin onunde havale yapsin sen de urunu ver.

Zaten ucuza koymussun sanirim bu kadar mesaj yagdigina gore.
  • brkylmz  (27.04.20 01:26:51) 
ps3 arızalı mıdır değil midir adam bakmak ister,bi de güven mevzusu var,kimse kimseye güvenmiyor,sende öylesin mutlaka diyorsun eft yapsın göndereyim.birde kaşarlar var alıyor sonra diyor ki bu arızalı,elindeki arızalıyı sana gömmmeye çalışıyor.

Sırf bu sebeplerden ps3 ü kapıcıya verdim:)
  • duptıs  (27.04.20 02:04:04) 
kargocuyla temastan farkı yok. elden ver. diğer türlü kimse almak istemez.


  • jelly bear  (27.04.20 03:00:09) 
ben zamanında duyuru üzerinden satmıştım ps2mi arkadaş parayı yatırmıştı ben de kargoyu vermiştim sağ olsun güvenip parayı yatırmıştı önden.


  • tantunizade murat efendi  (27.04.20 03:28:42) 
Öyle yapayım o zaman arkadaşlar. Eft olur yine ama ps’i elden teslim ederim. Buradan alan olsa daha iyi tabi. Teşekkürler.


  • the real brad pitt  (27.04.20 10:33:38) 
kargocu ile temas kuracağıa alıcı ile temas kurarım.
kargocu gün içerisinde belki 100'den fazla teslimat yapıyor ama bu adamlar evden çıkıp sana gelecek o kadar.
parayı da havale ile göndersin eş zamanlı bitti gitti.
  • teritori  (27.04.20 12:16:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.