[]

amerika'ya gitmek için doğru zaman mı?

bu ağustos'ta amerika'da yüksek lisansa başlayacaktım. %100 burslu ve stipend de veriyorlar. şartları bayağı iyi yani.

gel gör ki konsolosluklar kapalı. işyerinden konuştuğum bazı arkadaşlar da zaten corona var amerika'ya gidip ne yapacaksın diye soğutmaya çalışıyor. orada hastalansan sağlık sistemi kötü vb. 1 sene ertelet diyorlar. ben fırsatını bulmuşken kesin giderim diyordum.

sizce mantıksız mı ağustos'ta gitmek? erteleyince okul burs için tekrar değerlendirmemiz gerekecek diyor.

 
okul sağlık hizmeti de sunuyorsa neden olmasın?

ama şu an için ağustos'u konuşmak için biraz erken değil mi?

temmuz'da görüşelim. belki yine gidemeyeceksin ya da her şey düzelmiş olacak..
  • ozdek  (26.04.20 21:31:47) 
konsolosluklar sadece 60 günlüğüne kapatıldı.

kapalı olmasına rağmen arkadaşımın vizesi onaylandı ve ek belgeleri de istediler.

tahminime göre haziran - temmuz gibi gidecek.

amerikadaki bir arkadaşım, özellikle bazı bölgelerde çok yoğun koronavirüs vakaları yaşandığını, las vegas'da durumun kötü olmadığını söyledi.

nereye gideceğine de bağlı biraz yani.
  • hem şişko hem deli  (26.04.20 21:47:13 ~ 21:50:53) 
gitme imkanın varken gitmezsen hep pişman olacaksın.

tabii ki git
  • NightBringer  (26.04.20 22:18:27) 
Hayırlı yolculuklar bence


  • le jeune turc  (26.04.20 22:35:27) 
Amerika texasdam bildiriyorum. Buralar da bir sorun yok, tr bakiyorum da oralardan kat kat iyi. Ny fln tam tersi ama. Yani nereye gideceginize bagli


  • oscar  (27.04.20 00:14:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.