[]

Kawai dijital piyano

Cn17 ve kdp 110 modelleri arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ve tabii ki niye?




 
www.epey.com


bu karsilastirmaya gore tum ozelliklere bakildiginda farklari yokmus gibi gozukuyor.
bu durumda hangisi sonra ciktiysa onu almak daha mantikli gibi.

tabii en mantiklisi, bir piyanist ile gitmek veya caliyorsaniz kendiniz gitmeniz ve iki piyanoyu da calmaniz.
tuşesi, sertligi, ses rengi hangisi hosunuza giderse onu almaniz. pandemi yüzünden kapali mi bilmiyorum dukkanlar haftaici ama...

mesela ben cok parlak sesli piyanolari sevmem akustikte de, dijitalde de. biraz mat a yakin severim. bu kişisel bir tercih.
mumkunse bol trill'in oldugu ornegin bi chopin parcasini calip ses gecislerine bakmak da lazim. gecen aylarda "medeli" diye igrenc bir markanin igrenc bir modelinde denedik, faciaydi.

tabii bilgisayara ve daw programlara baglayip steinway gibi sesler de almaniz mumkun. o zaman piyaonun ozellikleri cok da farketmiyor.
  • la traviata  (25.04.20 13:54:02 ~ 13:54:56) 
zuhal'de denediğimizde cn17 için daha güncel farklı bir işlemcisi olduğunu söylemişlerdi. dijital piyanoda işlemcinin güncel olmasının faydası nedir onu da söyledi ama hatırlamıyorum.


  • kibritsuyu  (25.04.20 15:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.