[]

Üzerime traş makinası atsanıza

Normalde sadece berberde traş olan biriyken geç davranıp Moser 1400 furyasını kaçırınca bildiğiniz ortodoks patriklerine döndüm.

şimdi bana moser 1400 gibi f/p ürünü bir traş makinası markası, modeli tavsiye eder misiniz?


 
TR-3200 powertec

şarjlı kendisi. 8 ayrı başlığı var numara. ben 210 tl'ye aldım.
  • silah taciri  (24.04.20 16:27:03) 
POWERTEC TR-658

daha bu sabah biri burada baya seveni olduğunu söylüyordu bu makinenin.
  • soulforge d  (24.04.20 17:05:42 ~ 17:05:56) 
www.trendyol.com

kullanıyorum her türlü kılı tüyü istediğin ölçüde (VAKUM SAYESİNDE ORTALIĞA DÖKMEDEN) alıyor. her işini görür bu hocam 1 yıldır sıfır sıkıntı.
  • bugisme  (24.04.20 17:28:00) 
model olarak bilemiyorum da

sac icinse
sarjli alma derim. olur olmadik zamanda sarji bitebiliyo.
sakal trasi icin olan traj makinalariyla sacini kesme > kesim boyutunu ayalarlayan uclar goreceli yumusak. yani biraz fazla bastirirsan uc hareket ediyo ve o kismi saci daha kisa kesiyo. o yuzden sacini ucu sabit ve kalin plastik olan bi cihazla kes derim.
  • lamartin  (25.04.20 11:22:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.