[]

Babama Telefon

Selam.

Babam şuan tuşlu telefon kullanıyor. Aşağıda ki linkteki telefon alınır mı sizce babaya?

Bu siteden, bu fiyata, bu telefon uyun olur mu?

www.n11.com

 
Gm9 pro daha iyi


  • Cruyff  (24.04.20 13:41:56) 
J7 pro tarzı telefon al bence. Ekranda fiziksel tuşu olsun. Tuşludan geçecekse zorlanır.


  • Arthur Dayne  (24.04.20 13:45:08) 
home tuşlu iphone al rahat etsin
android öldürür

  • bir soru sorcam  (24.04.20 14:14:25) 
j7 pro+1. aynı durumdaki babama almıştım. gayet sorunsuz kullanıyor. babanıza saygılar.


  • unabomber  (24.04.20 14:28:50) 
Şunu soyleyeyim bu telefon meselesine düşündüğünüzden çok çok hızlı adapte oluyorlar. Ben babam kullanamaz diyordum kendi Facebook unu açmış. Ne alırsanız alın kurdu olur iki güne. Android oldurmez. Bu kafayı da anlamıyorum neyse. ama fiziksel bir tuşa ihtiyaç duyuyorlar. Bizimkinde fiziksel tuş yok. Eski akıllı telefonunda vardi. tek tuşla ana ekrana dönecek bir tuş arıyor hala.


  • allah yazdiysa bozsun  (24.04.20 14:41:05) 
telefon, tablet...vb. cihazlar, her yaşta insanın rahatlıkla kullanması için tasarlanıyorlar (hatta örneğin 2 yaşında bir çocuğun tablet kullanması onun çok zeki olduğunu değil, cihazı üretenlerin çok zeki olduğu anlamına gelir). babanızın kasıtlı olarak kullanmak istemezse elbette kullanmaz ancak onun haricinde çok rahat adapte olacaktır diye düşünüyorum. bu arada android telefonlarda genelde iki alternatif olur; kolay kullanım ve normal kullanım şeklinde. eğer bir süre deneyip kullanmakta zorlanırsa telefonu kolay kullanıma geçirebilirsiniz.


  • semyasa  (24.04.20 15:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.