[]

geleceği düşünmeden

Merhaba duyuru,

Kısa bir şey sormak istiyorum (yapabilirsem). 4-5 senelik uzun ilişkim, 2,5 senedir uzak mesafe olması nedeni ile bitti. Aslında uzak mesafenin bana sorunu yoktu ama ona oldu. Benden ayrılan oydu (en azından bahane bulan).

Aylar sonra, hayaletler peşimi bıraktıktan sonra birinden hoşlanmaya başladım ama bu diğerlerinden farklı. Yani dış görünüş etc, alakasız adamın önce konuşmasına sonra zekasına sonra da kimyasal uyuma da vuruldum. Bir süre daha olduğum ülkede kalacağım ama max 1-2 sene. Ama karşı kişinin kalıcı pozisyonu var. Böyle bir işe girer miydiniz? Akışına mı bırakırdınız? Yoksa baştan her şeyi düşünmeli mi?

Teşekkürler =)

 
Bırak aksın gitsin 1-2 sene dediğin uzun vakit neler olur neler. Önceden planlı yaşanmaz ki zaten gönül işleri. Öyle olsa gönül işi olmazdı akıl işi olurdu. Sen yürü ona. Hem ne malum kesin olumlu olacağı sana? (umarım olur ama anladın neden böyle dediğimi)
Böyle heyecanlar sık yaşanmıyor. Bulmuşken bırakma aklında kalmasın. Hadi go görl, arkandayız

  • helena  (24.04.20 03:26:32 ~ 03:27:52) 
Akışına bırakırdım.malum planlandığın her şey birden yerle bir olabiliyor.hayatın ne getireceğini kestiremiyorsun,güzel bir şey bulmuşken keyfini çıkarmalı.


  • astrid  (24.04.20 03:37:55) 
akışına bırak +1


  • pati  (24.04.20 08:16:01) 
Pozitif başladım güne sayenizde, teşekkürler!


  • margarita  (24.04.20 12:27:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.