[]

başlık yok

ey ahali,
hiç canım istemez iken bir kızdan hoşlanmaya başladım. nereden çıktı anlamadım. ilişki için ayırabilicek zamana da sahip değilim. fakat hatun kişisi gerçekten çok tatlı, bir gülüşü kendimden geçmeme neden olmakta.
ama bir de şu var, oldu da tavladım kendisini, bir şeylere başladık ve ben sıkıldım. çok geç anladım ki aslında bir anlık heves kurbanı olmuşum.

şimdi siz ne dersiniz ? ilerisi için riske girip birşeyler yapmak mı yoksa hevestir o heves deyip unutmaya çalışmak mı ?

 
akışına bırakın, nasıl davranıyorsanız aynı şekilde devam edin, zamanla duygularınızdan emin olursunuz.


  • loralynn  (29.04.10 21:39:19) 
yapı olarak sizi tanımıyorum ama benim üniversitede hiç sevmezken tanışıp evlenip çocuğu olan arkadaşım da oldu. köpekler gibi sevip de şimdi görüşmeyenler de var.

bence bu işler aşkla falan olmuyor. mentalite olarak hazır olmalısınız bir şeyler için.

yok zaten şu anda ciddi şeyler düşünecek durumu yok diyorsanız da işi çıkma olarak değil de ikili diyaloglara sokarak idare edin. mesela çay alırken o da ister mi sorun. bi konu açıldığında muhabbete katılın. bakın o zaman daha emin olabilirsiniz duygularınızdan.
  • advest  (29.04.10 21:40:53) 
@rondo
sanki benim için sormuşsunuz =)

  • geven kafa  (29.04.10 21:44:42 ~ 21:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.