[]

elektro gitar - pedal

ucuz yollu amatör takılmalık güzel bir pedal önerisi olan var mı? mümkünse linki ile birlikte.

aynı şekilde akord aleti tavsiyesi de alabilirim.

son olarak gitarı kulaklıkla çalmak için sistemler mevcut mu?

teşekkürler.

 
güzel pedal derken processor mü, tekli pedal mı?

tekli pedal ise, biz senin neyden hoşlandığını, nasıl sound istediğini nerden bilelim ki?

processorlerin kulaklık çıkışları var ama ona da sağlam bi kulaklık takman lazım.

amfi simülatörü olan processörlerde kaliteli monitör kulaklıkla iyi netice alırsın ama monitör kulaklık dediğinin en ucuzu 1000tlden başlar.(mix mastering kulaklığı değil)
  • hem şişko hem deli  (23.04.20 23:10:30) 
ikinci el ipad (son 3-4 yıllık modeller işini görür) daha iyi bir tavsiye olabilir şu aşamada. Garageband + 30 liralık iRig çakması ile fena olmayan şeyler çalar kulaklıkla dinlersin. Gerekirse kayıt yaparsın.

Pedal alsan hangi amfiye bağlayacaksın? Ha ucuz ses kartı alıp (behringer) pcde yazılımlarla da çözebilirsin. Bias FX 2 gayet iyi, galiba artık malum ortamlarda da var.
  • nhk ni youkosu  (23.04.20 23:58:58) 
IPhone telefonun varsa irig al 25 liraya. Kulaklik icin bunu kullanirsin ve senin alacagin ucuz amfiden cok daha guzel ses verir.

Akord icin de alete gerek yok, mobil uygulamalar var, guitar tuner diye arat bir ton cikar.
  • stavro  (24.04.20 00:42:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.