[]

pdf şifre kaldırma

arkadaşlar elimde bi pdf dosyam var fakat şifresini bilmediğim için açamıyorum. bu şifreyi nasıl kaldırabilirim acaba? yazdırma koruması değil bahsettiğim. açar açmaz parola girin ekranı geliyor.




 
Şuradakileri dener misin?

www.howtogeek.com
  • himmet dayi  (23.04.20 13:11:19) 
hocam bu yöntemleri denemiştim. yazdır ekranı gelmiyor. orayı pasif gösteriyor. şimdi bir de mac os'da deneyeyim. adobe full sürüm var bende ama açmıyor.


  • sayha  (23.04.20 14:12:52) 
www.ilovepdf.com

bir deneseniz.
  • i had dreams  (23.04.20 15:21:50) 
hocam bu sanırım yazdırma koruması kaldırıyor. upload ettikten sonra dosyanın şifresini istiyor.


  • sayha  (23.04.20 15:32:25) 
bende işe yarıyordu sadece bu siteyi bir de aşağıda linkini bıraktığım siteleri biliyorum, ne yazık ki diğer türlü nasıl açılır bilmiyorum.

smallpdf.com
  • i had dreams  (23.04.20 15:51:10) 
bu siteler şifreyi değil de yazdırma korumasını kaldırıyor galiba. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.


  • sayha  (23.04.20 15:56:19) 
hocam
pdf dosyasında sifre ne alaka
hic gormedim
ve isimiz pdf
dikkat edin
size sipariş formu gibi gönderip mail adresinizle girebilirsiniz vs. demesinler

yine de unlock pdf gibi sitelerden bir deneyin
  • kingcyrax  (04.05.20 01:18:15 ~ 01:18:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.