[]

yurtdisi kargo sirketi tavsiyesi (ingiltere)

selam. ingiltere'ye kucuk bi kutuda 1-2 kiyafet ve mumkunse turk kahvesi, cikolata gibi seyler gonderme niyetim var. ptt su anda calismiyormus, ups de hesaplama yaptirtmiyor sitesinde. boyle bir hizmet icin kullanabilecegim sirket tavsiyeniz var mi? halihazirda calisan bir sirket olursa iyi olur. bi de, internete yazdigimizda cikan websitelerine guvenilir mi? en ucuz onlarda cikiyor, ups ile gonderiyoruz yazmislar. tesekkurler.




 
yurtiçi kargo, aras, mng gibi şirketlere sorup fiyat alın. bunlar da yurtdışına gönderiyor. anlaşmalı uluslararası kargoları var onun üzerinden gönderiyorlar. ama en ucuz ptt olur.


  • mr.goodcat  (23.04.20 00:19:36) 
aramex bakin. En uygun fiyati onlar verir


  • oscar  (23.04.20 04:07:28) 
Ups


  • nax  (23.04.20 10:13:20) 
yurtici surat veya aras bunlarin hangisiyle yollarsan yolla sisteme girip DHL'den fatura kesiyorlar kendi komisyonlarini alip DHL ile gonderiyorlar.


  • glore  (23.04.20 10:20:34) 
eğer 2 kiloyu geçirmezsen en uygunu ptt olur. ayrıca ptt açık hala. sadece 4 gün kapalı pazartesiden itibaren küçük şubeler hariç çalışmaya devam.


  • benim de soyleyeceklerim var  (23.04.20 15:04:00) 
@benim de soyleyeceklerim var

Ptt acik ama yurtdisina ucak kalkmadigi icin kargo gonderimi yapilmiyor dediler, ankara merkez numarasini aradigimda.
  • icim urperiyor  (23.04.20 15:06:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.