[]

Laptop şarap döküldükten sonra

Klavyenin uzerine komple şarap döküldü. Batarya zaten yoktu fisten cektim ve ters cevirdim. Sabah klavyeyi söktüm. Harddsik biraz islakti sildim. Nemli yerleri sildim biraz daha bekledim. Sac kurutma makinasinin soguk ayarinda biraz kuruttum. Bilgisayar açılıyor. Mouse filan normal calisiyor harddiskte de sorun yok. Sorun şu ki bilgisayara disardan usb ile klavye taktim (uzerinde kendi klavyesi yokken) r ye basinca calistir a ya basinca ayarlar aciliyor vs. Kesinlikle yazdirmiyor. Kendi klavyesi veya usb klavye yani herhangi fiziksel bir klavye takmadan ekran klavyesi ile yazmaya calisinca da ayni sekilde r ye basinca calistir filan aciliyor. Isin garip yani bu. Ekran klavyesi bile bu sekilde calisiyor. Nedir bunun sorunu?




 
keşke hemen klavyeyi söküp komple prince yatırsaydınız.

r ye basınca çalıştır açılmasının yolu windows tuşu + r. windows tuşu takılı kalmış olabilir. aklıma ilk o geldi.

Edit: kendi klavyesi de takılı değilken oluyor demişsiniz. o enteresan. belki bir yerler oksitlenip klavyeyi tetikliyor olabilir.
  • fezagezgini  (22.04.20 22:25:44 ~ 22:28:02) 
Tus takili kalmasi soz konusu degil cunku tus yok bilgisayarda su anda. Evet bir yerler zarar gördü galiba...


  • sanguine mcqaer  (22.04.20 22:31:33) 
kendi klavyesinin windows tuşu basılı kalmış (ya da sıvı temasından işte sinyal alıyor sürekli).

sharpkeys indirip tuşu iptal edin.

www.randyrants.com

edit: kendi klavyesi de takılı değilse, sıkıntı var. kullanmayıp bi süre beklerseniz düzelme ihtimali var. ram'lerine bira dökülmüş bilgisayarım 1 ay sonra çalışmaya başlamıştı.
  • cern de cayci olmak vardi  (23.04.20 00:11:24 ~ 00:14:55) 
Cok tesekkur ederim programi indirdim tusu iptal ettim süper oldu bu


  • sanguine mcqaer  (23.04.20 00:28:11 ~ 00:44:21) 
benim klavyeye de çay döküldükten sonra klavye sapıtmıştı. 4-5 harf başka semboller yazıyordu. 1 hafta içinde düzeldi hepsi.


  • xrated  (23.04.20 12:35:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.