[]

Ps4 resident evil 2 alınır mı ?

Şu anda 84 tl üzerinden satışa çıkarıldığını görüyorum ama ben bu oyunu daha önce hiç oynamadım. Hikaye olarak kaçıracağım bir durum olur mu eğer alacak olsam ? Yani birincisi ile bağlantısı var mı ?

Oynadığım ve beğendiğim oyunlar; tomb raider, last of us, uncharted serisi, battlefield, gta 5, call of duty.


 
resident evil'in ne olduğunu (hikayesini) biliyorsan oyna. bilmiyorsan da youtubeda 1-2 video izle, en azından ambiyansı anlarsın :)


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (22.04.20 19:04:39) 
Resident evil’in donemindeki rakibi silent hill gibi okumaya deger bi hikayesi yok zaten. oyun icinde de hikaye anlatimi zayif bir oyun. Zombileri kisitli mermi ile oldurme uzerine kurulu bir oyun.

Almaya deger mi? Grafikleri ve oynanisi cok hos bir oyun. Ayrica oynarken epey geriyor. Korkutmuyor ama geriyor.

Hic oynamadin peki nedir bu re2 ?

Bir kapiyi acmak için ayni yerleri 30 kere dolasmak, bir anahtarin 3 farkli rengini toplamak, bir kasa sifrenin tusunu taa oyunun ortalarinda bulup geri o kasaya tekrar gelmek, bir boss savasi icin zayif noktalara nisan olmak zorunda kalmak ve fightlarin en az yarim saat surmesinden zevk alirim diyorsan al oyna :ddd

Eskiden insanlar bu sacma bulmacalara vay be diyormus herhalde ama simdi cekilecek cile degil ya. Re3 en azindan oyle degil, daha mantikli bulmacalar falan var. ama onda da boss savaslari sacma sapan yildiriyor.

ben bak bloodborne ve souls serisine bayilan ve artik new game plus 10-20 allah ne verdiyse oynayan bir adamim, re remastered serileri kadar boss savaslari kadar yildiran oyun serisi gormedim :d yildirmasi zorluktan degil de, sacma yani oynayinca anlarsin demek istedigimi :d
  • eazy  (22.04.20 19:18:29 ~ 15.06.20 22:18:10) 
@kreatin; hayır led değil lcd


  • mahseryerikalabaligi  (22.04.20 19:47:48) 
Resident Evil serisi candır. Bence al.

RE4 en güzeli ama bence.
  • patates  (22.04.20 20:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.