[]

Telefona bedava şarkı kaydedip internete bağlı değilken dinlemek

Hangi uygulama ile yapabiliriz bunu?
(iphone)



 
hahahaha

youtube'dan beğendiğin şarkıyı aç linkini kopyala ve y2mate gibi bir site kullanarak indir

soundcloud'dan beğendiğin şarkının linkini kopyala, soundcloud downloader ile indir

veya torrent kullan ya da mp3 olarak arat indir.

spofifi ne hale getirdi milleti hahaha, nerede o mp3 gençliği.
  • hem şişko hem deli  (22.04.20 17:40:39) 
ben de güldüm soruyu görünce. mp3 siteleri var bir sürü kullanabileceğin. hatta itiraf edeyim, ben şunu kullanıyorum uzun bir süredir www.mp3juices.cc


  • pearson  (22.04.20 17:47:55) 
iPhone bu tarz uygulamalarin yayinlanmasina izin vermez. olsa da cok uzun omurlu olmaz. zira telif hakki ile korunan eserleri bedelini odemeden indirmek emek hirsizligi sayiliyor.

bilgisayarda malum programlarla indirip iphone'a aktarabilirsiniz.

edit: bol sans. Tim Cook'a yazin belki onerecegi bir sey olur.
  • yoggi  (22.04.20 22:41:02 ~ 25.04.20 18:36:29) 
verdiğiniz öneriler bilgisayarda indirip telefona aktarmaya yönelik. benim sorduğum ise iphone'a nasıl bedava müzik indirebiliriz?


  • semitika  (25.04.20 18:02:56) 
internetten direkt iphone a müzik indiremezsin. yukarıda denilmiş apple politikasına aykırı. jailbreak yaparsan bazı programlar var ama zaten jailbreak yapacak kadar bilgin olsaydı burada bu soruyu sormazdın o yüzden onu geç.
garantili yöntem önce bir şekilde mp3 bul bir yerlerden pc ne indir.sonrasında "syncios" programını indir. itunes muadili ve çok pratik bir program, itunes ile hiç uğraşma. bu program ile iphone istediğin her dosyayı atarsın.

  • zikardo  (25.04.20 18:46:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.