[]

Çocuk resim

m.imgur.com kardeşim böyle şeyler çiziyor, olayı ne yani, bizde 12 yaşımızda olduk ama böyle bişey çizmekten aşırı keyif alıyor, neye yorayım, para versen çizmez yaşıtları, herşey çok simetri.




 
simetrik çizim yapıcam diye svastika çizmeseymiş iyiymiş.
bıyıkları çıkmaya başladı mı, şekli nasıl?

  • Bruce  (21.04.20 20:38:48) 
Bıyıkları var hafif ama bana bebek gibi geliyor, gerçi davranışlarıda bebek gibi bilmiyorum, ben onun yaşında kimseye sevgimi gösteremezdim, kıllı mıllı adamım şapur şupur öper beni, svastikayı ben çizdirdim , bunun gibi kar kristallerine benzer şeyler çiziyor, kareleri sayıyor falan.


  • docrivers  (21.04.20 20:56:47) 
Temizlik huyları nasıl?


  • ryhmer  (21.04.20 21:22:04) 
Hala bebek gibi ya , tertemiz çocuk


  • docrivers  (21.04.20 22:49:54) 
Küçükken ben de böyle geometrik çizerdim. Büyüyünce mimar olursun dediler, olmadım.


  • Avoiding The Puddle  (21.04.20 23:07:08) 
Çok pimpirikli mi anlamında sormuştum. Yani pek sanmasam da okb ihtimali var bir yandan. Yine de siz başka belirtiler fark etmediyseniz yoktur muhtemelen. Liselilerde (ya da ergenlerde diyelim) oluyor böyle şekil merakı -genelde sözelcilerde çok gördüm bunu.


  • ryhmer  (21.04.20 23:12:53 ~ 23:13:26) 
bende çizerdim deli gibi svastika da çizerdim çok ilginç geliyor o arma çocuk yaşta.
sonra bi bok olmadı.arada ofiste çiziyorum kafam doluyken bişiler.

  • jamswety  (21.04.20 23:42:43) 
Çok pimpirikli, her sabah beni uyandırır, yatma saati nettir kalkma saati nettir, yiyeceğin yemeğin sağlıklı olup olmadığını sürekli sorar, kahvaltı hazırlar falan , ben onun yaşında da halada tam tersiyim, pimpirik konusunda değişik biri


  • docrivers  (22.04.20 00:08:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.