[]

Blender tavsiyesi

Selamlar,

Mutfakta genel amaçlı kullanım için blender almak istiyoruz fakat şimdiye kadar 2 model aldık ikisi de 15 günde bozuldu.

Tavsiye edeceğiniz model var mıdır?

Teşekkürler

 
el blenderı mı yoksa büyük olanlardan mı?

el blender'ı için tefal ya da braun tavsiye ederim. yalnız bunların da ucuz modelleri var, ucuz modellerden kaçının derim. bir de ne olursa olsun hiçbir blender ı 1 dakikadan fazla çalıştırmayın.


büyük olanlardan ise philips blender ı kullanıyorum2 yıldır. yoğun kullanmıyoruz ama gene de bir sıkıntı yaşatmadı henüz.
  • cedric tweedledee  (21.04.20 19:31:40) 
Hepsi aynı işi yapıyor en ucuz olanını alıp geçin nasıl olsa max 30 saniye çalışacak.


  • jamiro  (21.04.20 20:02:27) 
Bizde braun multiquick 9 var oldukca memnunuz.

Yalniz almadan cok baktik ettik, elimizde saglam mi degil mi baktik, internetten motor sorun cikariyor mu baktik.
Misal baktigimiz bir kac modelde motorun cok isinmasindan bahsediyorlardi o yüzden dikkat etmek lazim.
Bu arada ben de turkiyedeyken en ucuzunu almistim, ayni hizda çöp oluyorlar.
  • logisticsmanager  (21.04.20 20:09:30) 
ben şunu söyledim. henzü gelmedi ama arzum iyi bir markadır gibi düşündüm aldım.

www.a101.com.tr
  • fosforlu cevriye  (21.04.20 21:44:24) 
homend


  • lancelot du lac  (21.04.20 21:53:29) 
www.amazon.com.tr

iki ay önce 159 liraya aldık, bugün 199 lira görünüyor. ama memnunuz. ele oturuşu biraz kaba sadece ama blender olarak görevini çok iyi görüyor.
  • burya  (21.04.20 22:03:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.