[]

Nerden hurma alıyorsunuz?

Bugün migros'ta baktım; bütün hurmalar glikoz surupluydu. Ben sağlıklı alternatif diye hurma alıyorum, glikoz suruplu bir sey yiyecek olsam zaten hurma almama gerek kalmaz. Eskiden aldığım turuncu paketli bir marka vardı ama onu da bulamadım. Şu günlerde 10 günde bir markete gidip hemen eve döndüğümden başka marketlere de bakmadim.

Siz bizim bildiğimiz hurmalari nerden alıyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
Bizim mahallede İrem kuruyemiş var, oradan aliyoruz ama 100 TL falan kilosu.

Daha uygun alternatif var ise ben de değerlendirebilirim.
  • nucleon  (21.04.20 19:22:21) 
Migros'ta tuğba kuruyemiş'in mi can'ın mı ne hurması oluyor ondan aldım birkaç kere ama 3m migros'ta var burada sadece. Onun dışında kuruyemişçiden alıyorum.


  • pati  (21.04.20 19:23:46) 
Migros'ta da, kuruyemişçilerde de hurma acayip pahalı. Ben BİM'den alıyorum. BİM'de 4 mevsim hurma var, 1 çeşit. Ama Ramazan geldiği için 4-5 değişik çeşit hurma, hurmalı tatlı vb. de getirdiler. Kilosu 40-50TL civarında...


  • malheiros  (21.04.20 19:37:32) 
Ya bimde vardi bir rane cok lezzetliydi ufak adi neydi hatirlamiyorum link bukursam atarim


  • basond  (21.04.20 20:42:02) 
Bim ve suny dates


  • Topalordek  (21.04.20 21:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.