[]

kur-tu-la-mı-yo-rum

Arkadaşlar olmadı ,olmadı.. kilolu biri değilim . hatta standartların altında bile sayılabilirim kilo bazında. ama kocaman bir göbeğim var. ne yaptıysam olmadı ,eritemedim onu. ne diyet ,ne mekik , ne pilates ..hiç biri göbeğimi eritmeye yetmedi. hatta bi dönem (öss ye hazırlık dönemi ) stresten 39 kiloya düştüm ama göbeğim beni yine bırakmadı. giydiğim hiç bir kıyafette kendimi rahat hissedemiyorum ,özellikle yazın bikini - mayo olayları tam bir işkence benim için. çektirdiğimi bütün fotoğraflarda kolumla göbeğimi kapatmaya çalışıyorum . yani çok rahatsızım kısacası. bu sorundan muzdarip olan ve sonradan kurtulan biri varsa nolur bana yardım etsin..




 
mide rahatsızlığınız yok değil mi, o da sebep olabiliyormuş...


  • rubiks cube  (29.04.10 19:00:36) 
(bkz: skinny fat)
(bkz: anorexia nervosa)
ayrica boyunuz kac olabilir ki 39 kiloda bile gobekli olabilesiniz? benim 58de bile kaburgalarim sayiliyor ve 1.80 falan da degilim. 39 kiloyu gorunce dehsete dustum.
  • kayranin kedisi  (29.04.10 19:01:06) 
hacim canim benim tamamen psikolojik. sen oyle goruyosun. bir de soyle diim. gobekli olman seni degersiz kilmaz.


  • tezek  (29.04.10 19:06:05) 
boyum 1.62 .şu an gastrit dışında belli bir mide rahatsızlığım yok. ama zaten göbeğim mide kısmında değil daha çok alt taraflarda bi fazlalık var. bağırsak çevresi diyelim.


  • elmyra  (29.04.10 19:10:04) 
mekik çekmeye devam et.


  • lostturkey  (29.04.10 19:25:42) 
Bu arada bir yanlış anlaşılma oldu sanırsam . yok şu an 39 kilo değilim 48 kilo yum . ama 39 kiloya düştüğüm dönemde de vardı bu.. onu belirtmek istemiştim.


  • elmyra  (29.04.10 19:26:40) 
şaka değil, göbek düşüklüğü olabilir, biraz da iç organlarla ilgili bir olaydır. bir doktora danışırsanız böyle bir sorun olup olmadığını öğrenirsiniz. bildiğim kadarıyla göbek düşüklüğü varsa korse gibi bir şeyle tedavi ediyolar.


  • elenika  (29.04.10 19:39:35) 
alınmaca gücenmece yok. ama psikiyatride beden dismorfik bozukluğu adında bir hastalık vardır. bu durumda kişi vücudunun belli bir kısmına takıntı gösterir. aslında patolojik bir durum olmadığı halde kişi o kısmın sorunlu olduğunu düşünür durur.


  • willy wonka  (30.04.10 10:09:05) 
iç yağ konusu var. diyabete işaret. bence bir araştırın ve dikkat edin o olmasın.. kasın kaslarınız güçlüyse göbek çıkmamalı, başka tersliklere delalettir.


  • kediebesi  (30.04.10 12:22:09) 
@ willy wonka

halı olabilirsin die bi an için düşündüm de .yok ya benimki öle bi durum dii.. yoksa bana koca göbek diye seslenmezlerdi öle olsa :(
  • elmyra  (30.04.10 13:05:55) 
yağ ciltaltındaysa liposuction faydalı olur. bu şişlikler genelde göbek çevresi ve altında olur.
yağ karın içindeyse kusura bakmayın, çözüm yok. bu tür yağlar genelde göbek üstünde oluyor.

  • boga etkisi  (30.04.10 15:40:06) 
pilatesle yogayla olacak iş değil o, koşmak lazım.


  • Dağlarca  (30.04.10 18:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.