[]

Yurtdışından geliş/karantina

Arkadaşlar merhaba,

Annemler kurtarma uçuşuyla bu hafta trye gelecekler ancak uçuş yetkilileri uçuşun nereye olacağını söylememişler, her yer olabilir demişler?!

Bilgisi olan var mıdır, genelde uçuşlar hangi ile oluyor ve bir yerden sonra söylerler mi uçuşun nereye olacağını?

Bir de kesinlikle 14 gün karantina uygulanıyor mu yoksa evde karantinaya izin veriyorlar mı?

Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler.

 
tamamen tahmin yürüterek en mantıklı seçeneği söylüyorum. uçağa binecek kişilerin yaşadığı yerlere göre son anda belirleniyor olabilir nereye ineceği. atıyorum uçaktakilerin %80 i istanbulda yaşıyorsa ya sabihaya iner ya da istanbul havalimanına.

veya

yerleştirilecekleri yurtlar açısından en boş yurt nerdeyse oraya en yakın havalimanına iner.
  • mr.goodcat  (20.04.20 20:24:25 ~ 20:24:37) 
gecenlerde sozlukte bir entry vardi. ucaga binerken istanbula denmis ama o sirada planlamalar degismis ve ucak ankara'ya inmis, karantina ankara yakinlarinda olmus. tutup ucagin giresuna inecek hali yok diye dusunuyorum zira tesisler de ona gore az, buyuk sehirlerden biri olur herhalde.

cok yukseklerde tanidiklarinizi devreye sokmazsaniz karantina zorunlu diye biliyorum.
  • hot potato  (20.04.20 20:51:32) 
gelen herkes karantinaya aliniyor. ucak da hangi sehirde karantinaya gireceklerse oraya iniyor. dogrudan kanratinaya alinacaklari yurda goturuluyorlar. herkes ayri odada olacak sekilde iki hafta kaliyorlar. duzenli olarak test yapiliyor. pozitif cikanlar hastaneye sevk ediliyor. gecen bir grup tam karantinadan cikarken iclerinden birisi pozitif ciktigi icin 15 gun daha karantinaya alindilar


  • crucio  (20.04.20 23:43:40) 
Hangi ilde yurt varsa oraya iniyor, bu herhangi bir il olabilir. Orada 14 gün karantinadan sonra evlerine ulaştırılıyor.

www.airporthaber.com
  • Northern Mariner  (21.04.20 00:17:47) 
Müsaitlik durumuna göre iniyor. İkametgah vs etki etmiyor, her yer olabilir.
3 gün önce gelen arkadaşlarım malatyaya indi. Orda karantinaya girdi.

Kurtarma uçuşu olduğu için kesin karantinaya girecekler evet.

Bu arada merak etmeyin, koşullar ilk günlerdeki gibi değil çok daha iyi.
Odalar tek kişilik. Odalardan çıkış yasak.
  • artci sarsinti  (21.04.20 02:52:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.