[]

Lazer yaptirirken cekiniyor musunuz?

Makata kadar yaptiklarini okudum. Utanc verici degil mi? Bir de mikrop kapma riski yok mu?




 
o bölgeye yaptırmadım ama yaptırsam çekinirdim. hele karşı cinsse.


  • jelly bear  (20.04.20 17:11:01) 
hic olmuyorum, gunde onlarca hasta aliyorlar, sizden iyi ya da kotu yuzlercesini goruyorlar zaten. ayrica, kadinim, onda da aynisi var, nesinden rahatsiz olacagim.
mikrop kapma riski pek yok, dokunmuyor ve kan yok. kil kokunu lazer isini ile yakiyor.

  • kassiopeia  (20.04.20 17:18:28) 
Hiç çekinmiyorum. Benzer şeyler ağdada da oluyor. Lazer ağdayla kıyaslanınca daha güvenli üstelik yani cilde bile değmiyor.


  • the beloved daughter  (20.04.20 17:49:14) 
Hayır çekinmiyorum. Çekinecek bir vücudum yok.


  • ruhen hastayim ben  (20.04.20 17:53:47) 
yabanci doktorun hemsirenin karsisinda dogum yapmaya utanmak gibi bir sey. parasini verdigim seyden niye utanayim.


  • hot potato  (20.04.20 18:03:45) 
sağlık ve estetik hususlarında yapılan hiçbir işlemin ayıbı olmaz. yaptırın kızlar destekliyorum sizi, yaptırmayanları da uyarın. kılsız tüysüz ömür boyu rahatça gezin tozun.


  • yedek  (20.04.20 18:05:13) 
Diode lazere gitmiştim mikrop kapma riski var tabiki sonuçta cildine başkasının da cildine değen bir alet temas ediyor.Utanma konusuna gelince çok saçma bence,herkes işini yapıyor işte


  • bbb_1  (20.04.20 18:22:40) 
kimisi tene değiyor demiş kimisi değmiyor, hangisi doğru? bir de iç çamaşırsız mı yapıyorlar? ben utanıırım ya, korona günlerinde gitmeyeceğim de, araştırıyorum sadece.


  • gelmeistemem  (21.04.20 14:55:48) 
iki arkadaşım da ilk seferinde utanma çekinme durumları olduğunu, daha sonra bu hissin ortadan kalktığını söylemişti bana. herkeste olan organlar bunlar, kimseninki özel değil, ben anlamıyorum bu utanma işini ama bana söyleneni aktarayım dedim.


  • bruges  (21.04.20 15:05:15 ~ 15:05:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.