[]

gomlek yakasinin ucu

bazi gomleklerin yakalarinda dugme olmuyor ya da yakanin icinde su sert plastik sey olmuyor. hele bi de gomlek keten falansa yakalarin ucu ucak kanadi gibi sivri sivri kalkiyor havaya. bende bu duruma acayip uyuz oluyorum. acaba bu yakalari adam etmenin bir yolu var mi ? terizye falan goturmeden, kendi imkanlarimizla ?




 
ütü.


  • kibritsuyu  (29.04.10 17:48:04) 
kola.


  • zener  (29.04.10 18:04:46) 
ben üstteki 2 cevabı birleştireyim bari. ütü + kola. ama kola dediysek coca cola değil ha. ütüleyince yakaları sertleştirmeye yarayan bir kimyasal. marketlerde bulabilirsin.


  • eter  (29.04.10 19:25:11) 
kesin kendim halledicem bu işi diyorsanız kendiniz ilik açıp düğme dikebilirsiniz. ihtiyacınız olanlar bir sivri uçlu keskin tırnak makası, 2 minik düğme (gömleği alıp tuhafiyeye gidin onlar verir uygun düğmeyi), iğne, uygun renkte iplik (bunu da tuhafiye verir).

yerini güzelce ayarlayıp ufacık bir kesi yapacaksınız, çevresini çok sıkı dikişle geçmeniz lazım (diğer iliklere bakın nasıl bir dikiş olduğunu görürsünüz, çepeçevre dikmeniz lazım o kadar, zor değil sadece minik ve sık dikmek lazım), altta tam denk gelen yere de düğmeyi diktim mi tamamdır. yine de pahalı gömleklere kendiniz yapmayın :) ve tabii en iyisi anneden veya bilen bir kız arkadaştan rica etmek.
  • quasiromantic  (29.04.10 19:27:39) 
cevaplar icin tesekkur ederim. utu bi ise yaramiyor malesef @kibrit. iki dakikada ayni oluyor yine. kola olayini bir deneyeyim. nerde bulacam ben bu kolayi simdi londrada, o da ayri bi mesele :)


  • arnatuile  (29.04.10 20:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.