[]

Maskelerim bitti napacağım?

5 tanecik maske verdiler eczaneden zaten onlarda bitti napacağım? tekrar şipariş edebilir miyiz?




 
bana şimdiye kadar hiç maske gelmedi ben napacağım?


  • nabrukk  (20.04.20 00:57:09) 
kağıt peçeteye lastik tak kullan.


  • rastinon  (20.04.20 01:16:57) 
Maskene kolonya sık ve 1 gun havalandir. Sonra tekrar kullan.


  • prole  (20.04.20 01:24:29) 
Kahve filtresi veya peçete ile idare et .


  • dunyatuhaf  (20.04.20 01:28:54) 
Kendi maskenizi kendiniz yapabilirsiniz üstelik kullandıktan sonra camaşır makinesinde yüksek ısıda yıkayıp defalarca kullanabilirsiniz.


  • acebi  (20.04.20 01:49:12) 
Şöyle bir şey duydum, maskeleri edindiğimiz eczacı söylemiş. İlk maskeyi aldığınız tarihten en az on gün geçmek kaydıyla yeni SMS gelmesini beklemeden, aynı SMS kodu ve kimlik bilgilerinizle maske alabiliyormuşsunuz. Eczacı demiş ki, millet üşüşmesin diye bu bilgiyi çok yaymıyorlar ama böyle bir uygulama mevcut. Teyit edilmeye muhtaç bir bilgi. Biz de doğruluğunu on gün sonra göreceğiz. Bu söylenilenler doğruysa siz de yeni SMS beklemeden, ilk maskeleri aldıktan sonra en az on gün geçmek kaydıyla yeniden maske alabilirsiniz.


  • microfiction  (20.04.20 16:44:49) 
maske mi buldun?

dostlar, nereden maske buluyorsunuz bir deyin hele? dışarı çıkamıyoruz...
  • ya ben lan neyse  (20.04.20 16:56:44) 
Ben YouTube dan izleyerek maskemi yaptım çok memnunum


  • bbb_1  (21.04.20 20:48:16) 
Şal atkı denmiş ama polis sabah işyeri servisinde maske kullanmayanlara 392 lira ceza yazıyor haberiniz olsun.


  • bahoho  (21.04.20 21:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.