[]

Sorum kadinlara..

Genelde bir erkekle uzun iliski mi yasamayi tercih edersiniz? Su sebepten dolayi soruyorum su ana kadar hic uzun iliskim olmadi. Sevistigim kadinlarinin 1 2 istisna haric hepsiyle uzun iliski teklifinde bulundum ve 1 hafta icinde hicbiri sicak bakmadi. Duyurudaki hanimlarin bazen sorularina denk geliyorum. Uzun iliski her zaman onlara daha cazip geliyomus izlenimine kapildim

Dipnot: kadinlar benle vakit gecirmekten hoslandigini soyluyorlar. Sıkıc biri degilim.


 
"bir erkek" çok genel olmuş. erkeğe göre değişir. her erkekle aynı şekilde/sürede/ciddiyette ilişki isteyemeyiz ki, olmaz da zaten. neyse, cevabım: değişir.


  • pati  (18.04.20 18:40:05) 
sorarsanız zaten olmaz ki


  • gadlemler  (18.04.20 18:48:09) 
@gadlemler hep kendiliginden gelisiyor yani bunlar??


  • sack jparrow  (18.04.20 18:50:08) 
Nereden buluyorsunuz ki böyle kadınları? Kadın arkadaşlarım evlenmek için yanıp tutuşuyorlar. Birini arkadaşımla tanıştırdım. Daha ilk buluşmada evlilikle ilgili konular açmış.


  • banacevaplazım  (18.04.20 19:16:38) 
kral kuraldır bu. kaçan kovalanır. evleniriz dediğin an hemen değerin düşüyor. hiç evlenmeyecekmiş gibi takılacaksın. insanın doğası bu ne yazık ki (tecrübeyle sabit) nacizane:D


  • lata  (18.04.20 19:43:00) 
Benim cevremdekiler genelde uzun sureli ciddi iliskiye sicak bakan insanlar ama uzun iliski yasayip yasamamalari tanistiklari erkege gore degisiyor. 1 hafta icinde hadi uzun iliski yasayalim demek biraz tuhaf acikcasi, boyle seyler beraber bir sure vakit gecirdikten sonra belli olur. Dogrudan istemeyen de vardir elbet, beraber iyi vakit gecirmenizin fikirlerini degistirmede pek bir etkisinin olacagini dusunmuyorum boyle kimselerde.

Bir de eglenceli biri olabilirsiniz ama is uzun sureli iliskiye gelince isin icine baska kriterler de giriyor. Kadinlar ozelinde sordugunuz icin cevap veriyorum, sirf sikici degil diye biriyle iliskiye baslayacagimi dusunmuyorum.
  • pike  (18.04.20 20:10:51 ~ 24.03.21 11:52:13) 
planlı gelişmiyor bu işler pek. 'Muhtemelen birkaç kerelik bi şey olur' diye düşündüğüm kişiyle(o da bu şekilde düşünmüş) şuan nişanlıyım :D
not:kadınım

  • fingers of fury  (18.04.20 20:13:47 ~ 20:14:58) 
@pike elbette hemen uzun iliski istegimi sozlu ifade etmiyorum. Sadece oraya meyleden tavirlari belli ediyorum.


  • sack jparrow  (18.04.20 20:17:03) 
Seviştiğin bütün kadınlara uzun ilişki teklif ediyorsan pek seçici davranmiyorsun demektir. Karşı taraf bunu hissediyor olabilir. Sen özel değilsin, benim uzun ilişki yaşamaya ihtiyacım var gibi bir mesaj gönderiyor olabilirsin. Ya da çabucak bağlanıp iticilesiyorsundur. Needy bir havan vardir.

Uzun ilişki yaşamayı tercih ederim ama her anlamda beğendiğim, hoslandigim, içime sinen biriyle.
  • epistemic_regress  (18.04.20 23:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.