[]

İnternet Üzerinden yapılan İşler

Açıkçası temel düzeyde yazılım bilen biri yada alacağım eğitimle internet üzerinden nasıl gelir sağlayabiliriz ?
Aslında yazılım bilgim o kadar kötü değil
-Php
-Asp
-Seo
-Java
Ağırlık orta düzeyde web programlama biliyorum

1-Hizmet satmak istemiyorum (direkt krizden etkileniyor)
2-E ticarette sorunlu (pandemiden dolayı bir çok kişi ürün almıyor )
3-Reklam veyahut yazılım satılabilir .Bu konuda hakkında ne düsünüyorsunuz ?

Öyle bir şey olmalı ki ayda en az 10-15 k (3 k dolar) birakmalı ve sistem kendiliğinden işlemeli ..

 
e ticaret belli sektörlerde rekor kırıyor şuan. bildiğim kozmetik, tahta oyunları, kart oyunları, gıda, kişisel bakım alet ve ürünleri var.


  • diffarentiationation  (18.04.20 16:00:11) 
E ticaret sorunlu diyorsaniz bu dönem için bence hiç bu işlere bulaşmayın. Herkes cirosunu ikiye katladı.


  • deer hunter  (18.04.20 16:04:42) 
bir de e ticaretin operasyonel yükü var.Onunlada uğraşmadan da yapabilir miyiz ?


  • problem34  (18.04.20 16:18:00) 
olmaz demiyorum, belki imkansıza yakın bir olasılıkla kusursuz bir fikirle yapılabilir ama o fikir de zaten ekşi duyurudan çıkmaz.

deer hunter ve duygusuzromantik +1

gerçekler acıdır ama gerçekçi olmak lazım, temel düzeyde yazılım bilgisi ile internet üzerinden ayda 10 - 15 k imkansız gibi
  • savidan  (18.04.20 16:33:50) 
Başta güldüm sonra üzüldüm biraz. Pasif gelire en yaklaştığım zamanda hizmet + eticaret + yazılım iç içeydi ve yine de günde 3 saat falan harcamam gerekiyordu, tüm buna rağmen 2 sene sonunda elime geçen aylık net gelir 5000tl civarında idi.

Ve bu market açığını görüp, yazılım ve ekonomi yeteneğimle atlamış halim. Bir şey yapmaya başlayacaksınız fatura isteyecekler, gidip vergi no alacaksınız, vergi ödeyeceksiniz, mali müşavirlerle uğraşacaksınız. Değmez deyip bıraktım kendi işimi kurmaktansa çok maaş alan beyaz yaka oldum.

Hayat o kadar kolay değil :) O yüzden hayal bunlar, kurmayı ne kadar erken bırakırsanız o kadar faydalı olur.
  • aguen  (18.04.20 17:10:08) 
hizmet satmak istemiyorum
eticaret yapmak istemiyorum
eticaretin operasyonel yükünü üstlenmek istemiyorum
ayda 10-15k kazanç istiyorum

öneri:
torbacılık meslek yüksek okulu

tüm bu kriterleri karşılayan başka bir model yok
  • elestirman  (18.04.20 17:19:46) 
Bu dediğiniz tanıma uyan tek iş: Instagram ünlüsü olmak. Yani bir sosyal medya fenomeni olup bir şekilde affiliate marketing yapacaksınız. Bu dediğiniz tanıma ancak bu uyuyor.


  • maxim gorki  (18.04.20 18:17:43) 
yazılım bilgim iyi diyip bir ekiple yapsam sizce ?


  • problem34  (18.04.20 19:22:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.