[]

sorum beylere geliyor :)

Mantığımın doğru işleyip işlemediğini öğrenmek için soruyorum.

Hatun kişisi olarak biri ile konuşmaya (karantinadan dolayı görüşememeye) başladık. Karantinadan kısa zaman önce 9 senedir beraber olduğu kız arkadaşı ile ayrılmışlar, nedenini soramadım ama kavga gürültüsüz ve olgunluk içinde ayrıldıklarını anladım.

Kendisi 35 yaşında, şimdi böyle bir kişi bu kadar uzun ilişkiden çıktıktan sonra bir ortayaş çılgınlığı dönemi geçirmek ister değil mi? Yani beklentilerimi yüksek tutmayayım, ilişki falan istemiyordur değil mi?

Sadece kendi tecrübeleriniz üzerinden, mantık yürütmenizi rica ediyorum :)

Teşekkürler.

 
Muhtemelen evet ama hiç belli olmayacağını da söyleyebilirim.
Net cevabı olmaz Malesef.
Biraz dikkat ederek deneyip görmeniz lazım.
  • kisa  (18.04.20 13:09:40) 
Belli olmaz, uzun ilişkinden çıkıp ilk sevgilisiyle birkaç ayda evlenen bir sürü erkek var.


  • sta  (18.04.20 13:20:49) 
o biraz da size bağlı. yani başlangıçta farklı düşünse bile siz doğru kişi iseniz ve doğru yönlendirirseniz farklı yerlere gidebilir.


  • nuisance  (18.04.20 13:26:09) 
Sizden hoşlanırsa kesin ciddi düşünür. Zira 35 yaşından sonra erkeklerin işi iyice zorlaşıyor.


  • maxim gorki  (18.04.20 13:30:25) 
hiç bu kadar uzun ilişkim olmadı ama az çok kendimi tanıyorsam 9 seneden sonra kesin aşırı saçmalardım. gerçi 9 sene bi tarafa karantina sonrası bile saçmalarım ben :)


  • scudman1  (18.04.20 13:50:10) 
Yalan yok arkadaşım olsa abi bir soluklan hayatını yaşa derim. Yani o yüzden bence tutmayin ama oladabilir tabi. Yakın arkadaşım hep uzun iliskiden cikti hep uzun iliskiye girdi garip sekilde.


  • logisticsmanager  (18.04.20 14:00:11) 
bazı insanlar uzun ilişki insanı oluyor, isteseler de böyle hayatımı yaşayayım kafasında olamıyor. dile kolay 9 yıllık bir ilişkiyi uzun ilişki insanı olmayan biri yapamaz diye düşünüyorum. bu açıdan bence daha yavaş adım atsa da benzer bir tutum içinde olacaktır sana karşı da. bu arada 6 yıllık ilişkisini bitirdikten bir ay sonra tanıştığı kadına aşık olan, üç yılın sonunda da evlenen bir tanıdığım var. belli olmuyor yani hiçbir şey. çok beklentiye girme ama moralini de bozma.


  • pearson  (18.04.20 14:10:24) 
Her erkek fabrikasyon uretilmedigi icin bunu anlamak size duusyor. Onyargilari bir kenara birakirsaniz daha mutlu olursunuz.


  • thesomberlain  (18.04.20 14:19:27) 
9 yıl diyosun. bence boşanmış bir erkek olarak düşün ve ona göre karar ver.


  • Pertev nail  (18.04.20 15:08:03) 
dokuz yıllık ilişki çok fazla yav. biriyle dokuz yıl ilişki yaşayıp otuz beş yaşına gelip ayrılmak acayip bir olay. hayatının hatırlayabildiği kısmının yaklaşık üçte biri tek kişiyle geçmiş.

kadın olsaydım ihtiyatlı ve biraz daha dikkatli olurdum ben böyle birine karşı.

boşanmış biri olarak düşün +1
  • tabudeviren  (18.04.20 15:29:39) 
takılmalık düşünmese bile dokuz yıllık ilişkiden çıkan birinin hemen ciddi ilişki havasına girebileceğini düşünmüyorum.


  • the beloved daughter  (18.04.20 19:32:16) 
Uzun iliskiden cikanlarin geneli kisa surede evleniyor. Tespitiniz pek dogru degil gibi, belli olmaz diyeyim.


  • thesomberlain  (27.04.21 22:56:29) 
Çocuk yapmak isteyip istemediğine bağlı. İstiyorsa çok hızlı bir biçimde ciddi bir ilişkiye girip evlenmeyi seçebilir. Aksi halde, evet, adeta bir Teoman'a dönüşür. Ben olsam öyle yapardım en azından.

Edit: Şunu da söylemek gerekir belki, 9 yıllık ilişkiden çıkan birinin sudan çıkmış balıktan fazla bir farkı yok. İstese de Teoman'a dönüşemeyebilir elbette. En son bir kadına kur yaptığında 26 yaşında olan birinden bahsediyoruz. O yüzden içi Teoman iken dışı Kayahan da olabilir. Bilemem o kadarını.
  • son feci skilacci  (27.04.21 23:00:22 ~ 23:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.