[]

Son dönem elektrik faturası

Bu ay size ne kadar elektrik faturası geldi. Normalde bize en fazla 100 lira gelirdi. Fakat bu ay 433 lira gelmiş. Böyle yüksek meblağ gelen var mı?




 
Eksi sözlükte çok konuşuldu. Bir çok kişiye gelmiş.


  • logisticsmanager  (17.04.20 23:44:51) 
Faturayı görebiliyor musun. orda ilk endeks son endeks yazar. son endekse bak, kendi saatindeki son endeksten çok farklıysa telefon açıp güncel endeksi söylediğinizde ona göre fatura kesebiliyorlar


  • efruz  (17.04.20 23:53:06) 
inanılmaz fazla geldi bana. apartman otomatiği 2 aylık 400 lira geldi. otomatik he.. normalde 30 40 lira gelir yani. itiraz ettim, sayaçta bir arıza yok çıkan fatura bu dediler. eve de 2 aylık 400 lira geldi. ona da itiraz ettim ona da bu dediler. hem ev hem otomatik 400 lira... yersen.


  • donisse  (17.04.20 23:57:49) 
90 100 lira gelen fatura 200 lira geldi. Tüketim artmış olabilir geçen ayın çoğunda evdeydim.


  • inheritance  (18.04.20 00:07:09) 
334 geldi. Full evdeydim. Elektrikli kombi var, eco da çalışıyor hep. Elektrikli ısıtıcıyı yaktım günün büyük çoğunluğunda, çoğu zaman gece boyu açık kaldı. Kettleı çok kullanırım. Onun dışında herkesin yaptığı şeyler. Umudum yaza..


  • superfluid  (18.04.20 01:22:20) 
son aylara baktığımızda bize normal (103 lira) geldi.


  • trajikomix  (18.04.20 03:35:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.