[]

Her gece köpek ağlama sesi geliyor

Tam yerini tespit edemiyorum ama yandaki bahçeli evlerden birinde her gece bir köpek ağlıyor. Ama ne ağlamak, sabaha kadar. Yardım çığlığı gibi bir şey. Muhtemelen bağlı ve ilgilenen kimsesi yok. Şikayet etsek de bir ilgilenen çıkacağını sanmıyorum ama kurtarma şansımız var mı o köpüşü ordan?

Derdini seveyimciler uzak durabilir.


 
bölgeniz neresi, özelden mahalle sokak paylaşırsanız, ibb ile görüşüp yardım bulabiliriz


  • rumpleteazer  (17.04.20 23:30:25) 
İstanbul'da değil maalesef Afyon'dayım.


  • lionel andres  (17.04.20 23:38:11) 
Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama köpeğin arsizligi olmasın? Aynısı başıma geldiği için böyle düşünüyorum. Hergun belediyeye muhtarlığa yöneticiye ve ev sahibine şikayet edildim. Hergun. Hatta bir gün veteriner bir hekim baskına geldi. Köpeğe işkence nedeniyle şikayet ediliyordum. Anlam veremedim uzun sure. Çünkü benim köpeğimin hiçbir derdi yok çok iyi bakıyorum. Kendisine ait bahçesi var. Bağlı değil. İnanmadım. Aylar sonra telefonuma bir video gönderdiler gecenin körü. Bir köpek aglamasi. Bir köpeğin öyle bağırması için eti kopmuş olması lazım. Başka bir aciklamasi olamaz. Bizim gözünü sevdiğim bazı geceler bagiriyormus. Ama bu dediğim gibi bağırmak değil eti kopuyor. Derdim su ki bulun hayvanı da sahibine dinletin bu sesleri. İnanmıyor olabilir.


  • allah yazdiysa bozsun  (17.04.20 23:41:06) 
Hemen yargılamayın kardeşim. Burası türkiye, acı çeken çok hayvan var, bizim her uluyan hayvana bu şekilde yaklaşımımız buradan geliyor. Ozguvenden değil.


  • rumpleteazer  (17.04.20 23:57:14) 
Yahu ne şımarıklığı, ne boş özgüveni ne saçmalıyorsun? Hayvanın yardıma ihtiyacı var belli ki, biz de ne yapabiliriz onun derdindeyiz.

@allah yazdıysa bozsun, anlıyorum ama bu öyle bir şey değil. Fiziksel bir işkence olduğuna ihtimal vermiyorum ama bağlı olduğundan ve ilgisizliğin had safhada olduğundan eminim. Yardım çığlığı bu. nasıl bir ses olduğunu dinleme ihtimaliniz olsa hak vereceğinizden eminim. Evdekilere dinlettim herkesin içi parçalandı. Ben açıkçası nasıl bir yol izleyebiliriz bilemediğim için sordum buraya. En fazla birilerinin günahını alır ve yanılırız ama belki de tam tersi bir canlıya umut olabiliriz.

Yukarıdaki sığırlar -ki bunlar her yerdeler- neyin derdinde onu hiç çözemiyorum ama.
  • lionel andres  (18.04.20 01:02:40) 
Muhtemelen bağlayıp gidiyolardır akşamları. Çevrenizde dükkanı vs.si olan var mı? Oralarda olabilir. Güya dükkanı korusun diye köpek alıyolar sonra koca köpeği gece bağlayıp gidiyorlar. Çok sorumsuzca.


  • superfluid  (18.04.20 01:15:51) 
Eğer köpek şiddet görmüyorsa, aç susuz bakımsız değilse yasal olarak hiç bir şey yapamazsınız. Sadece sahibi ile konuşabilirsiniz.


  • zekicalik  (18.04.20 02:29:50) 
burda boş konuşanlara aldırmayın. lütfen ardını sorusturun. bir şey çıkmazsa da vicdanınız rahat olur.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (18.04.20 04:14:28) 
Benim de kopegim bahcedeydi, karantinada eve aldim simdi gecen hafta karabtinada cok ses cikardi diye sikayet ettiler. Bi kere bile havlamadi ses cikarmadi gece. Kopekleri anlamak zor, cinslerinden dolayi icgudulerinden dolayi yapiyor olabilirler


  • kveldulv  (18.04.20 12:28:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.