[]

sağ kulağım duymuyor

geçen hafta çok ağır olmayan bir grip geçirdim. burnumu silerken arada kulağımdan fıs diye ses geliyordu fazla da önemsemedim açıkçası. 3 gün önce hastalık geçtiğinde sağ kulağıma ağrı girdi ve sonunda kapandı gibi bir şey oldu. sanki duvar indi, ses az geliyor.

doktora gitmeli miyim? bunun ne olduğunu bilen var mı? kapandı resmen kulak.


 
Bana da olmuştu geçen yıl böyle bir şey, ya kesildiğinden geçecek, ya da eczaneden kulak açıcı damla alman lazım (onlar anlar söyleyince, şu anda hatırlayamadım, gliserin ya da gliserol olabilir)


  • nihannihan  (17.04.20 19:50:07) 
Kendiliğinden geçecek*


  • nihannihan  (17.04.20 19:50:28) 
Kulağın içindeki malzemeler şişiyor ve kapatıyor. Benim başıma daha önce 3 kere geldi, bereketli bir kulağım var.
İlkinde kulağı yıkadılar, diğerlerinde kulağıma minik bir komprosör sokup içerdekileri çektiler.

Eğer hastaneye gitme şansınız yoksa damla kullanmayın derim. Damlanın amacı içerideki malzemeleri gevşetmek. Damlayı damlatınca kulağınızdan akıp gidecek diye bir şey kesinlikle yok. Tam tersi daha da rahatsız edici bir duruma sokuyor.
Doktora gidersiniz, kontrol eder, duruma göre damla kullan tekrar gel diyebilir belki orası ayrı ama kullanmaya gerek olmayabilir. Bana ikinci sefer damla vermişti, 5 gün sonra gel demişti. Üçüncüsünde direkt anında temizlemişti damla falan vermeden.
Yani damlaya doktorun karar vermesi lazım yoksa çok keyif kaçırıcı olabilir sizin için.

Kendi kendine de açılması bir ihtimal ama benimki hiç kendi kendine açılmamıştı.
  • anatomik  (17.04.20 20:33:14) 
doktora gitmek ne kadar mantıklı sizce? evde yaşlılar var onlar için korkuyorum.


  • anarsika  (18.04.20 01:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.