[]

evde bedava fitness app'i önerisi

çok var ama hepsi bir hafta sonra para istiyor. mesela daily yoga var. onun ücretli ve ücretsiz bölümleri var onun ücretsizleri bana yetiyor, o güzel. buna benzer ücretsiz kullanabileceğimiz, kullandığınız fitness app'i var mı? yani fitness'tan kastım da kendi vücut ağırlığımızla ufak tefek alıştırmalar yaptırsın işte.




 
ntc.


  • dr doofenshmirtz  (17.04.20 18:30:14) 
Ben 30 days challenge kullanıyordum. En son ufak tefek reklamlar çıkıyordu ama tümüyle ücretsizdi. Egzersizleri ufak animasyonlar ile tarif eden, uygulama sırasında ufak detayları türkçe olarak hatırlatan ve faydasını hissettiren bir programdı.


  • burka  (17.04.20 18:36:00) 
nike training club +1


  • Golden Ratio  (17.04.20 18:38:54) 
adidas training'te hem ücretsiz hem ücretli kısımlar var.


  • sanal uyku  (17.04.20 19:46:00) 
bu mesajı yazmak için giriş yaptım, app değil ama efsane bir site

www.darebee.com
  • kumandanim  (17.04.20 20:02:41) 
down dog uygulaması var, şu anda 1 mayısa kadar ücretsiz, eğer edu uzantılı bir mailiniz varsa sitesinde form doldurup 1 temmuza kadar ücretsiz kullanabilirsiniz. firmanın toplam 4 uygulaması var hepsi aynı şekilde.


  • ruz  (17.04.20 21:27:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.