[]

Sürekli Aralıklarla Gelen İnternet Kesintisi

Merhaba, İnternetimde ara ara kesinti oluyor ve chrome da sayfayı yenilediğimde "bağlantınız gizli değil" deyip modem arayüzüne atıyor. Telefonlarda ise lütfen Wİ-Fİ ağı üzerinde oturum açın veya oturumuzun süresi doldu gibi bildirimler geliyor. Bunun için eskimiş modemimi bile değiştirdim ama hiç fayda etmedi. Bu sorun neden kaynaklanır ?




 
Bende de aynı problem var. Piyasada iss sağlayıcılarının amblemi olan modem mi kullanıyorsunuz?

Bunun gibi: encrypted-tbn0.gstatic.com

Ya da apartman içi bağlantı hattınızda kısa devre olabilir. İss sağlayıcınıza arıza kaydı bırakın. Onlardaki cihazla hattı kontrol etsinler. Hatta problem yoksa yine modem kaynaklıdır.
  • Unde bach canim  (17.04.20 17:52:54) 
@Unde bach canim capsteki modemi kullanıyorum,benim kesintilerin sebebi bu modem midir yani?


  • arenas  (17.04.20 18:22:55) 
Şöyle: atıyorum sizin internet sağlayıcınız diyelim ki türknet ama siz ttnet amblemli modem kullanıyorsanız modemin arayüzündeki sınırlamalar yüzünden modem doğrulama yaparken farklı iss olduğu için arada hata verip (sanırım bu sorun türktelekomun yeni çıkarttığı modemlerde daha sık görülüyor) kesintiye neden oluyor. Modem arayüzüne de o yüzden atıyor.

Tabi kesin bundan olduğunu öğrenmek için dediğim gibi arıza kaydı bırakıp, apartman hattını kontrol ettirin o değilse modemdendir zaten
  • Unde bach canim  (17.04.20 23:48:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.