[]

Sürekli Cuma mesajı atan arkadaş

Sürekli kopyala-yapıştır cuma mesajı atan bir arkadaşım var. Başlarda ayıp olmasın diye cevap yazıyordum. Sonra cevap yazmayı kestim. Israrla atıyor :) bugün yine atmış.
Ters bir şey de söylemek istemiyorum, özünde iyi biridir. Ama bu öğrenilmiş davranıştan nasıl vazgeçirsem?



 
Neden vaz geçireceksiniz ki?


  • kisa  (17.04.20 11:14:02) 
@kisa
Benim hatırımı sayıp, bana mesaj göndermesi anlamlı. Ancak mesajın içeriği benim için anlamsız. Dini yorumlayışımız farklı yani. Bu da bir yerden sonra rahatsız ediyor.

  • takıl yani takmıyo belli  (17.04.20 11:26:25) 
sana özellikle gönderip cevap da beklemiyor. Onlarca mesaj üst süte okumadığım halde hala gönderenler var.


  • efruz  (17.04.20 11:43:17) 
Birak atsin. Bana da 3-5 tane atan arkadas vr aktabam var. Cevap yazmiyorum. Swipe left -> delete bunun ilaci


  • exlibris  (17.04.20 11:47:50) 
boylelerine aman bişi olmaz diyip ses etmemek çok yanlış. böyle çevrelerinden yüz buldukları için yarın öbür gün ezan okunurken başkasının dinlediği müziği kapatmasına isteme hadsizliğine girişiyorlar. böyle ufak tefek tepki vereceksin ki hadlerini ve yerlerini bilecekler.

edıt yanlıslıkla usttekı mesajı silmişim.
  • buenosdias  (17.04.20 11:51:06 ~ 11:53:38) 
Bana atan 3 kişi vardı hiç cevap atmadım. Biri halen devam ediyor öbürleri kesti. Bencede pek takma.


  • Topalordek  (17.04.20 11:56:57) 
Eğer senin adına özel birşeyler yazıp gönderiyorsa ne güzel, "sevgili takıl yani, hayırlı cumalar arkadaşım" gibi mesela.

Ama yok herkese otomatik attığı sıradan kopyala yapıştır mesaj ise, başka da bir iletişim yoksa mesaj ile bas engeli.

Engel yapamıyorsam, söylerim güzelce bana otomatik mesaj atma diye.
  • John Bloor  (17.04.20 11:58:11) 
Rahatsız olmanız normal. Ben de bana gelen bu mesajlardan hiç hazzetmem ancak burada sorun aslında sizin rahatsız olmanız. Nasıl doğru anlatabilirim emin olamadım.
Yani sizin rahatsızlığınız için adamı düzeltmek size düşmez onu demek istiyorum.. Siz kendinizi kontrol edin umursamamaya çalışın. Doğrusu bu.

  • kisa  (17.04.20 11:59:08) 
Atanlara cevap verme, sadece görüldü yap bi süre sonra bırakacaktor. Ben de öyle oldu en azından. Arada özlemiyor değilim ama djdjd


  • valarmurgulis  (17.04.20 13:59:57) 
Ben sürekli bu türden mesaj atanları direkt engelliyorum. Cevap yazmak da neyin kafası :)


  • fobfilm  (17.04.20 14:08:59) 
samimiyetiniz varsa atma bana bu tarz mesajlar de. ben kandil, cuma vesaire mesajlardan böyle kurtuldum.

iş nedeniyle ekli olan birilerinden geliyorsa birbirlerinin mesajlarını birbirlerine yanıt olarak gönderiyorum.
  • Phoebe  (17.04.20 16:11:36 ~ 17:13:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.