[]

iPhone 5s alınır mı?

Mevcut telefonumun ekranı, dokunmatigi arıza verip düzeliyor kendi kendine. Garanti kapsamına girmeyeceğinden eminim.

450-550 aralığında baya temiz 5s var. Ben telefonu sadece haber, mail, WhatsApp, yandex.disk için kullanıyorum. Biraz da Twitter.

Kaç sene daha bu uygulamaları destekler?

Bütçem yok malesef. Bir de büyük telefon sevmiyorum. 5s boyutu benim için harika.

Biraz bütçem olsa en azından ilk çıkan SE'lerden alırdım da. 5s yeter sanıyorum ya. Aşırı mi yavaş ki?

 
iphone 5 var bende 2 tane ve çok yavaşladılar. ama 5s in 1 senesi daha var diye düşünüyorum o yavaşlığa gelmesi için.


  • ozdek  (17.04.20 02:12:27) 
Aktif kullanıyor musunuz @ozdek


  • goklerdengelenkarar  (17.04.20 02:17:38) 
sms, whatsapp için kullanıyorum sadece.


  • ozdek  (17.04.20 03:07:08) 
Yakın zamanda telefonumu sattım, eski telefonum olan 5S'i kullanıyorum. iOS 11.3.1 yüklü üzerinde. Instagram, Twitter, WhatsApp vb. uygulamar dahil bir çok uygulamayı sorunsuz kullanıyorum. Bazı uygulamaları desteklemediği için yüklenmiyor sadece, güncelleme yapsam onların bir çoğunuda kullanabilirim. Ben yeni batarya taktım şarj konusunu da çözdüm sayılır. Tek sorunum telefon çok fazla ısınıyor ama ona da alıştım.

Son sürüm yüklü (iOS 12.4.6) bir cihaz alırsanız benim dediklerime nazaran biraz daha fazla kasabilir, denemeden bilemezsiniz. Uzun lafın kısası ben aktif kullanıyorum memnunum.

7 yaşında telefon olduğunu unutmamak lazım.
  • lana del rey  (17.04.20 04:14:11 ~ 04:30:33) 
5-6 yıllık 5s kullanıcısıyım. Hala da kullanıyorum son derece memnunum. Ben de küçük olmasından dolayı seviyorum telefonu. Rahat taşıyorum, atıyorum cebe. Daha büyüğü gerekirse zaten tablet var. Tek sıkıntısı bataryası neredeyse bitti ve kapanıyor kısa zamanda. Ona da batarya alacağım sanırım, bir süre daha bu telefonla devam. Bence daha baya bir uygulamalarda sıkıntı olmaz, kullanılır yani.


  • va  (17.04.20 10:03:13) 
iOS 10 ya da hatta iOS 9 olursa daha rahat çalışır diye düşünüyorum. Ama sıfırdan bazı uygulamaları kurmak sıkıntı olabilir. Bir de 16'lık değil de en azından 32 ya da daha iyisi 64 olsa daha rahat edebilirsin diye düşünüyorum. 16 hemen bitiyor.

5S kullanan insan hala var, hatta tek tük iPhone 4 (ya da 4s) kullanan bile görüyorum sağda solda. 5 yıl önce çalıştırdığı programı neden hala çalıştırmasın öyle değil mi?

not : iphone 6 spor. ios 10. sıfır kasma
  • mirafiori  (17.04.20 13:17:36 ~ 13:18:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.