[]

duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini diyor şarkı... Peki sizce?

Siz onun gözlerinin rengine varacak kadar unutabilir mısınız ki onu?




 
kimseyi çok sevmedim. o yüzden öyle problemler de olmadı.


  • candide  (16.04.20 02:35:11) 
Ben çok sevdiğim insanların bile göz renklerini bilmiyorum çok akılda kalıcı bi renk değilse. Göz rengi hiç dikkat ettiğim bir şey değil, konuşurken gözlere bakamıyorum bile pek


  • nundu  (16.04.20 02:37:25) 
mümkün değil.

www.youtube.com
  • fosforlu cevriye  (16.04.20 03:03:51) 
Alnımı, alnına dayadığım partnerlerimin istisnasız hepsinin gözlerini çizebilecek kadar net hatırlıyorum.


  • E.  (16.04.20 03:10:06) 
Herkes unutulur. Buna çok eminim artık.


  • westblack  (16.04.20 04:54:33) 
o zamanlar akıllı telefon, tablet, netflix falan yok, birbirlerine bakıyorlarmış bol bol. sonra unutunca çok koyuyor demek ki.

bir de bu bilgiye ulaşan kişi ne yapmak nereye varmak istemektedir?

+ filanca'nın göz rengi neydi?
- ela mıydı, yaa unuttum.
+ yanlış. maviydi.

(koşa koşa filancaya gider)

- bugün senin göz rengini sordum bilemedi.
+ bi şarkı yazmam lazım.
  • tabudeviren  (16.04.20 08:14:42) 
Toplam 4-5 tane göz rengi var zaten. Yaşadığımız coğrafyada da issanların yüzde 95'i kahverengi gözlü. Kalan yüzde 5'e denk gelince de unutmazsın yani sonuçta farklı bi durum söz konusu.

Biraz şov var şarkıda.
  • cern de cayci olmak vardi  (16.04.20 09:23:17) 
gereksiz romantizm...


  • orpheus  (16.04.20 13:27:12) 
insan unutuyor fotoğraf falan olmayınca gerçekten. ben çocukken aşık olduğum kızın fotoğrafını bir daha ancak 17 yaşımdayken görebilmiştim. geçen bu 5-6 yılda unutmuştum sonra görünce yeniden hatırladım.

günümüzde fotoğraflardan falan görüp unutmuyoruz da sesini unutuyorum bu sefer de ben insanların. eski sevgililerimden sesini hatırladığım yalnız 2 ay önce ayrıldığım hanımefendi var. garip.
  • bohr atom modeli  (18.04.20 01:07:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.