[]

süt köpürtücü

hello,

süt köpürtücü alacağım ancak aynı zamanda yumurta çırpmak içinde kullanmak istiyorum. Hatta ağırlıklı olarak yumurta çırpmak için kullanmak istiyorum sanırım (neden mikser almıyoruz? çünkü mikserler aşırı pahalılanmış şu an alınmazmış. bir de küçük haznede genelde 1-2 yumurta çırpıyorum ya çok sıçratıyor ya da tam verimli çırpmıyor). bu amaçla kullanılıyor mu? kullanan var mı? bir de bunun oluru nedir? 9 liradan 40 lira kadar geniş bir yelpazede?? sizin kullandığınız memnun olduğunuz süt köpürtücüler hangileridir?

süt köpürtücüsünü hayatının merkezine koyan her şeyi onunla çırpan duyurucular onlayn mı??

bu arada süt köpürtücü dediğim şey şu:
www.trendyol.com

mutlu geceler.

 
kullanıyoruz ama yumurtayı çatalla çırpıyoruz. Bunu makineye falan atamazsın. o yumurta kiri bundan çıkmaz. zaten fazla ufak yumurta için. ayrıca 1 milyoncularda da var bu köpürtücüden.


  • prole  (16.04.20 01:25:41) 
abi ne pahali ya turkiye'de bunlar. yunanda yasiyorum ikeada 1 euro bu. www.ikea.gr

bende var yani denedim yumurtayi oluyor ama agir geliyor biraz ona. icine bir sey koyacaksaniz olmaz. bir de bunun ucu kucuk bayaa.

ben cataldan baska bir sey kullanmiyorum sahsen ama siz galiba kopursun istiyorsunuz. bilemedim. olmaz deil ama...

kiri sorun degil, suyun icinde cirpiyorsunuz is bittikten sonra tamam
  • yoggi  (16.04.20 01:25:45 ~ 01:26:17) 
ben kullanıyorum. hatta ne de olsa bir sıkıntı olur, yeniden almam gerekir diye birkaç tane fazladan alıp kenara koymuştum :)) ama benim aldığım 70-80 lira gibiydi tanesi. tchibo'dan almıştım. açıkçası bu kadar ucuz muadillerinin olduğunu da bilmiyordum :) ama neyse, bendeki en iyisidir, daha iyi köpürteni yoktur falan deyip kendimi avutmak istiyorum şu an :)

ben bunu kremşanti çırparken kullanıyorum en çok. pasta, tatlı gibi şeylerde kullanacağım kremleri köpük gibi yapıyor. yumurta da olur, ama eğer kastın kek yaparken yumurtayı şeker ile çırpmaksa olmaz. ağılığı olmayan şeyleri çırptığı gibi, ondan tek beklentin bu olacak. şekeri de eritsin, dersen olmaz.

kahve üstü köpük yapmakta zaten usta bu alet. ben nedense çok kullanıyorum. kullanıp, hemen yıkayıp kurulaman lazım. ilk kullandığımı ıslak bırakmışım, paslandı. aklıma gelen cevaplar bunlar..
  • lovemyself  (16.04.20 02:57:13) 
evde french varsa onunla da köpürtebilirsin


  • malheiros  (16.04.20 08:19:51) 
yumurta çırpmak için çırpıcı al geç, süt köpürtücü (çok pahalısını almadığın müddetçe) %100 işe yaramaz.

(bkz: tchibo örneği verilmiş)
  • lcha  (16.04.20 09:39:10 ~ 09:39:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.