[]

Getir uygulaması Uno simit

Merhaba,

Tabi simit yemezsek ölmeyiz ama canımız epey simit çekiyor günlerdir :)
Getir uygulamasında Uno markalı simit satışı görünüyor. Bu simitler uno ekmekler gibi kapalı pakette mi geliyor yoksa açık simit gibi mi? Hijyen konusunda güvenilir midir, son zamanlarda alan oldu mu?

Teşekkürler şimdiden.

 
son zamanda almadım ama hep pakette oluyor onlar. bu arada evde simit yapmak baya kolay aslında bi düşünün derim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.04.20 21:34:40) 
dondurulmuş olduklarının farkındayız değil mi?
açık gelmesi imkansız ayrıca fırına atacaksınız. yani açık bile gelse sıkıntı yok.

  • ozdek  (15.04.20 21:46:37) 
Onlar kese kağıdında geliyor. Sanırım orda fırında pisiriliyor.Acık simidin kese kagidina konulmuş halı gibi düşünün. Temassız teslimat varsa tercih edin.

Dondurulmuş olan pakettekiler ayrı.
  • ırene adler  (15.04.20 21:51:01) 
konu dondurulmuş olanlarsa eğer normal çıt çıtlı donmuş pakette geliyor. açıksa kese kağıdında


  • biseysorucam  (15.04.20 21:52:33) 
Dondurulmuş değil, tazesini sormuştum. Resmi ekledim. Bu durumda kese kağıdında geliyor, teşekkürler herkese.


  • aykaranlık  (15.04.20 22:00:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.