[]

maske sembolik bir fiyata satılsa daha iyi olmaz mıydı?

akp başkanının hiçbir kararının doğru ve kamu yararına olmadığını zaten biliyoruz da yani, fiyatı çok düşen ürünleri üreticilerin satmaktansa çöpe dökmesi gibi; döviz yasaklanan ülkede karaborsacılığın olacağı gibi; ticari bir metayı bedava yapınca her şeyin daha iyi olacağına inanmaları naiflikten başka nedir? basit iktisat bilgisi değil mi bu?




 
olmazdı


  • alvarez  (15.04.20 21:10:27) 
büyük ihtimalle kamuyounda ucuz maliyetle puan kazanalım dediler ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar lojistik kısmını.


  • n62  (15.04.20 21:13:57) 
Her turlu kotuye kullanilirdi. Bu sefer millet panik yapip 10 ar 20 ser alirdi yine maske kitligi olurdu.


  • exlibris  (15.04.20 22:11:43) 
maske 50 kuruş deseler millet girip 50 lira verip bana 100 tane ver derdi. daha saçma bir hal alırdı durum. yaklaşık 1 saat sonra tüm satıcıların ellerindeki tüm maskeler tükenmiş olurdu ve yine karaborsa başlardı.


  • brkylmz  (15.04.20 22:33:17 ~ 22:34:02) 
Halk sağlığının idamesi için gerekli bir şeyin devlet tarafından karşılanması en uygunu.
Ancak bunu sağlamak için geç kalınmaması ve sağlanana kadar yani halkın tamamı ücretsiz dağıtılan maskeleri edininceye kadar maske satışına müsaade edilmesi, bir tavan fiyat belirlenmesi ve satılabilir maskeler için bir standart belirleyip TSE belgesi zorunluluğu getirilmesi ve bunun sağlıklı denetiminin yapılması gerekirdi.
Yapılabilir miydi?
Hayır.
  • Mirket  (15.04.20 22:57:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.