[]

Nasıl ağlarım ?

Bir olaydan sonra ağlamamak için kendime söz verdim. Ve tam 10 yıldır ağlamıyorum. Artık ağlamak istiyorum acıklı film müzik falan açıyorum ama olmuyor. Ağlayamıyorum. Nasıl ağlarım ?




 
sogan dogramak kesin cozum


  • fakyoras  (15.04.20 19:27:19) 
sözünüzü geri alın.
ağlamak iyi bir şey, deşarj olmanız lazım.

  • blatta hiberna  (15.04.20 19:31:21) 
10 yıldır hiç ağlamamış olmak hayatın olağan akışına ters ve gerçekçi değil. dağ başında izole vesaire yaşamıyorsanız bu imkansız. bence bununla üstünü örttüğünüz gerçek probleminizle yüzleşmeye çalışın.


  • Phoebe  (15.04.20 19:59:17) 
aşkı kovala, nasıl güleceğini unutursun.


  • galaksi yolcusu  (15.04.20 20:17:19) 
Dağ başında falan da değilim. Evet bir şekilde deşarj olmam lazım. Ama olmuyor beceremiyorum ağlamayı. Beynim unuttu mu ne yaptı ?


  • dakota  (15.04.20 21:04:21) 
Bi an soruyu ben mi sordum acaba oldum :D Hayat bazen kişilere aşırı acımasızca davranınca, çok fazla haksızlığa uğrayınca, yaptığın emekler boşa çıkınca vs vs kalbi taşlaşıyo insanın ve ağlayamıyor. Bilmiyorum sende de durum böyle mi ama.. Ağlamak için duyguları salcağın işler yapman lazım aklı ve rasyonelliği bi tarafa bırakıp. Kendine acı mesela. Geçmişe bi vtr hazırla gelsin "bana şunu yapmasalardı ben böyle yapabilirdim, şu önüme set çekmeseydi ben şurdaydım, bunlar hep beni buluyo, çok mu şanssızım, kaderim mi bu, hep mi böyle gidecek" gibi deli sorulara odaklan. Anladın sanırım konsepti :) 2 damla 2 damaldır, sonra o duygusal bataktan koşarak uzaklaş :D


  • superfluid  (15.04.20 22:05:53) 
Söylediğin soruları çok sordum kendime ama sordukça kalbim daha da taşlaşıyor ve ağlama duygusundan daha da uzaklaşıyorum. Neredeyse hep geçmişi düşünüyorum zaten. Ama olmuyor inan :) yapamıyorum. @superfuid


  • dakota  (15.04.20 23:59:06) 
Amaç duygu boşaltmak değil mi? O zaman yastık falan da tekmeleyebilirsin. Dağlık bi yer varsa nefesin yetmeyene kadar koşup dağa taşa bağırabilirsin. İlla da ağlamak gerekmez ya, olmuyosa olmuyodur :D Benim de durumum o kadar aynı ki! Hatta ayağım bacağım bi yere çarpsa aşırı acıdan gözüm dolar ama anında kurur yine ağlayamam. Yani evet sinir bozucu ama o duygu yükünü hiç değilse başka yollarla boşaltmaya çalış. Hiç değilse hafiflersin :)


  • superfluid  (16.04.20 00:31:31) 
superfluid sorduğu soruları ve daha fazlasını saçma sapan bir şeyle uğraşırken sorun kendinize. mesela telefonda oyun oynarken falan yürüyün kendinize. yani tam ilginiz olayda olmasın da böyle arkadan arkadan yükselin. ya da koşarken yapın. spor yaparken. çalışıyor. insan iki şeyle meşgulken daha zayıf oluyor. bir anda sizde şaşıcaksınz.


  • fosforlu cevriye  (16.04.20 03:12:34) 
Ağlayabilmek için sevmek lazım. Evcil hayvan edinebilirsiniz. Sonra eve 1 saat geç gelince bile ağlayası geliyor zaten insanın.


  • eatpraylaw  (16.04.20 03:26:30) 
2 tane köpeğim var :)


  • dakota  (18.04.20 12:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.