[]

Telefon ekranı nasıl dezenfekte edilir?

Kolonya, temizlik malzemeleri zarar verebiliyor sanırım, ne yapmak gerekir?




 
izopropil alkol ile


  • h264  (15.04.20 18:16:35) 
ben tek kullanımlık, kolonyalı mendil gibi olan alkollü gözlük ve lcd ekran temizleme bezleriyle temizlerim normalde, yine öyle yapıyorum.
bazen de antibakteriyel ıslak mendille siliyorum.

  • blatta hiberna  (15.04.20 18:18:18) 
Avucuma kolonya doldurup bocalıyorum bir aydır, hiç de birşey olmadı.


  • John Bloor  (15.04.20 18:20:51) 
ıslak mendile kolonya döküp öyle siliyorum iyice bastırıp. sadece kolonyanın temas etmesi yetmiyor, ovalayın diyorlar hem elleri hem de dezenfekte etmek istediğiniz diğer şeyleri. kolonya uçucu bişey zaten, üstüne çok boca etmeyince çok sorun olmaz diye düşünüyorum. daha az uçucu olan antibakteriyel jellerin zarar verme ihtimali daha fazla bence.


  • Bruce  (15.04.20 18:40:26) 
ben direkt sabunlayıp, çeşmenin altında yıkıyorum.


  • han20  (15.04.20 19:19:52) 
2 kişi birden söyleyince araya gireyim dedim. antibakteriyel jel coronavirüs için hiçbir etkide bulunmaz, adından da anlaşılacağı gibi bakteri değil, virüs çünkü.

ben de kolonyayla siliyorum 1-2 aydır. herhangi bir zararını da görmüş değilim.
  • del piero10  (15.04.20 20:04:55) 
Ben dışarı çıkarken ziploca koyuyorum, telefonum tertemiz kalıyor.


  • Caroline  (15.04.20 20:06:26) 
Ver kolonyayi hicbir sey olmaz. Adi plastik olmadigi surece kolonya zarar vermez.


  • msb  (15.04.20 23:11:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.