[]

Delonghi ECAM 23.420 tam otomatik kahve makinesi kullanan var mı?

Öneren? Önermeyen? Şimdiki aklım olsa şu özellikli olanını alırdım diyen? Kararımı bu makineden yana kullanmak üzereyim, almadan önce bilgili kişilerin yardımına ihtiyacım var sözlük.




 
Bu tarz tam otomatik aletler için gözden çıkardığınız rakamla bitmiyor... bakım/onarım gerektiğinde çok masrafınız olacak.

Ev için daha basit aletler almakta yarar var bence.
  • retiredcolonel  (15.04.20 19:34:30) 
alacağınız kişinin kahve tüketim alışkanlıklarını biliyor musunuz? eğer kendinize alacaksanız ne beklentiniz var? ben çok araştırdım philips ep2220 alacaktım sonra vazgeçtim bana göre olmadığına karar verip. fiyatı çok yüksek bana kalırsa. hepsinin içinde aynı mekanizma var desem yalan söylemiş sayılmam. philips 2300 lira civarındayken bunun bu kadar pahalı olması garip.

bunlarda özellik yok hepsi aynı yani. ben bu paraları tek bir full auto makineye vermektense iyi bir öğütücü alıp farklı farklı kahve yapma taraftarıyım. v60, french press moka pot 3 farklı lezzet sunar size ve hepsi ufacık bir yerde depolanabilir. espresso makinesi alırsanız da sadece biraz daha fazla alan kullanarak tezgahınızda 4 farklı kahveyi taze çekilmiş olarak içme şansınız olur.

ancak... tek amacınız hızlı ve zahmetsiz epsresso tüketmekse memnun eder kesinlikle. tek problemi şu, haftada 1 içindeki mekanizmayı açıp temizlemeniz lazım, yani o kadar da uğraşsız değil
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.04.20 19:47:50) 
1 yıl french press kullandım. 6 yıldır da delonghi'nin filtre kahve makinesini kullanıyorum. çok memnundum ancak son dönemde hem kahve makinem teklemeye başladı, hem de biraz lükse kaçıp az zahmetle, kısa sürede, farklı kahveler tüketebilmek istiyorum. bakım kısmı benim de kafamı karıştırıyor aslında.


  • reproduktif klon  (17.04.20 13:25:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.