[]

çamaşır kurutma makinesi nasıl alınır?

kıyafet kurutma makinesi almak istiyorum, hangi kriterlere dikkat etmeliyim? çok para vermek istemiyorum 3-4 civarına önerebileceğiniz model var mı?




 
modeli belirledikten sonra letgoda sahibindende falan bi ara bence :D çevremde hiç kullanmadan satanlar var. pek kullanılan bi alet değil sanırım.


  • glamdr1ng  (15.04.20 00:50:21) 
Muhteşem bir alet burada. Neye dikkat edilmesi gerektiğini bilemem. Eski bir model var iyi ki almışım


  • kisa  (15.04.20 00:52:02) 
Benim evdeki elim kolum resmen kurutma makinesi. Enerji kullanımına bakin; kurutmalarda a++ yoktu ya da çok pahaliydi biz alırken ama şimdilerde çıkmış sanırım. Boru olmadan, kendinden yogusturmali modeli olsun; bir de en az 7 kg olsun ki rahat rahat battaniyelerı filan da atabilin.

Bizimki bekonun ekstrem ozellikli olmayan modellerinden biri; gayet yetiyor. 30 tane program kullanmiyorsunuz.
  • fraise  (15.04.20 02:54:13 ~ 02:56:29) 
2 ay oluyor alalı, gayet tavsiye ederim. Isı pompalı olması ve enerji tüketiminin düşük olması kriter olabilir. Nereye nasıl kuracağınız da önemli. Misal çamaşır makinesi üstüne kuracaksanız bir bağlantı aparatı gerekiyor. Aynı marka kurutma makinesi aldıysanız servis bu kurulumu bedava yapıyor. Ben arçelik 3886 kts almistim.

Son olarak, boyut da önemli. Çamaşır makinesi çok küçükse kurutma makinesi üstüne monte edilemeyebilir.
  • vampir akrep  (15.04.20 06:57:54) 
Kurutmalı çamaşır makinesi alın mutlaka, eski çamaşır makinesini de ya satın ya ihtiyacı olan birine verin.

Şimdi kurutma makinesi alırsanız hem yer sorunu olacak, hem de o makineden çıkar öbür makineye at gibi bir angarya doğacak.

En kötüsü de;

Çamaşır makinesi bir süre sonra ömrünü doldurduğunda, yenisini almaya gittiğinde ikilemde kalıp moralin bozulacak. "Keşke zamanında kurutmalı makine alsaydım" diye pişman olacaksın.

www.akakce.com

www.akakce.com
  • John Bloor  (15.04.20 10:11:14) 
Kurutma makinemi alalı 3 sene oluyor. Marka Siemens. Çok çok memnunum. Özellikle alerjisi olan çocuklar açısından büyük avantaj.
Arkadaşlarımdan bazıları yer sorunu nedeniyle kurutmalı çamaşır makinesi aldılar. Memnun kalmadılar. Temelde yıkadıkları kg kadarını iyi kurutmadığından yakınıyorlardı. Duyuruda cevaplarına değer verdiğim için John Bloor'un cevabı şaşırttı beni. Acaba arkadaşlarımın makineleri eski model mi diye düşündüm.

  • SiyamkedisiZorro  (15.04.20 11:05:35) 
Kurutmali camasirdansa ayri ayri alin. Arcelik 3886 kt var, cok memnunuz.


  • brkylmz  (15.04.20 11:09:33) 
biz hoover aldık spotçudan 3 yıl önce. eski bir model sanırım. hala canavar gibi çalışıyor. verdiğimiz para da 400 lira mıydı neydi. son kuruşuna kadar helal olsun en çok işe yarayan beyaz eşya olabilir düşünmeden alın derim. yeni modeller daha da iyidir


  • biseysorucam  (15.04.20 11:13:32) 
Kurutmali camasir makinesi almayin. Alacaksaniz da tek kisiyseniz, cok camasiriniz olmuyorsa alin. Cunku yikama+kurutma saatler suruyor ve 7 kilo yikama varsa 5 kilo kurutma oluyor.
Onun disinda enerji tasarruflu, isi pompali ve kendinden temizlemeli olsun yeter. Bendeki bosh iq bilmem kac, 5 yildir yogun bir sekilde kullanilir.

  • 65 derece  (16.04.20 01:35:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.