[]

Bu haftasonu yasak uzar mı

Bugün dinlemedim bakanı ama genel konuşulan durum ramazanda yasak geleceği yönündeymiş galiba. Bu haftasonu pazar 22.00de bi anda evet arkadaşlar yasağı uzatıyoruz derler mi




 
Yapmazlar çünkü o kadar uzun süreli bir yasak önden hazırlık gerektiriyor; o kadarini da dusunebilirler herhalde diye umut ediyorum.


  • fraise  (14.04.20 23:08:26 ~ 23:10:17) 
2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan edebilen devletin hiç bir hareketi tahmin edilemez.


  • hem şişko hem deli  (14.04.20 23:08:32) 
en az 2-3 ay her haftasonu yasak olacağını tahmin ediyorum.
akılları varsa ramazan tatilindede sokağa çıkma yasağı yaparlar.

  • aslindasorunumpsikolojik  (14.04.20 23:09:47) 
2 ya da 3 gün max diye konuşuluyordu bilim kurulu önerisi ile. Bir de benim bildiğim kadarıyla o ramazanda değil de ramazan bayramı için demişlerdi. O da mantıklı olur yani, bi de ev gezmelerinin kriziyle uğraşmayalım milletcene!


  • superfluid  (14.04.20 23:12:48) 
marketler kapalı olduğu için yapamazlar.
avrupadaki gibi market, spor v.s. izinli yasak olursa uzatabilirler.

  • nuisance  (14.04.20 23:25:22) 
Gecen cuma yaptıklarından sonra ben o kadar net konuşamıyorum işte ya. Bunlardan her şey beklenir.


  • condom kurşunu  (14.04.20 23:32:24) 
sadece hafta sonu yasak gelmesinin sebebi ekonomi nispeten az etkilensin uretim aksamasin vs vs. dusuncesi. hafta ici calisiliyor yasagin hafta icine sarkma ihtimali bizim yarin virusten kurtulmamizla ayni oranda bir ihtimal :)


  • in vino veritas  (14.04.20 23:53:34) 
Zaten yapabilmeleri yaparlardi. Ekonominin en az etkilenmesini sağlamaya calistiklari için böyle haftasonlari devam eder. Öyle full karantinaya götürebilecek gibi durmuyorlar. Bir gün aşırı boktan duruma geçersek de bu kadar hızlı olmaz ve uzun karantinada marktler açık olur.


  • red g  (14.04.20 23:54:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.