[]

Paypal hesabına giriş yolu var mı? (editli)

merhabalar, günaydınlar ve hepinize mutlu sağlıklı zamanlar dilerim..
Paypal hesabımda 4-5 dolar bir şey var. ben bu hesabıma giremiyorum. girmenin var mı bir yolu?
aramaya inandım ama yeni hesap açma üzerinden bilgiler bulabildim. yeterince arasam belki bulurum ama burada daha kısa sürede cevabı bulacağıma inanıyorum.
şimdiden teşekkürler.
iyi günler..

Edit: Özür dileriz, oturumunuzu açamıyoruz. Hesabınızla ilgili sorun olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşın, çözmenize yardımcı olalım.
böyle bir hata alıyorum. ulaşın kısmına tıklıyorum 3 seçenek var ve giriş yapmadan bu iletişim yollarını kullanamıyorum.

 
paypal ile iletisime gectin mi?


  • baldur2  (14.04.20 10:48:27) 
hayır. yasak kapsamında girilmiyor diye düşündüm ama sorun ben de mi yani. :D
ahah öyle olursa çok gülerim gerçekten :D

  • cahs  (14.04.20 10:49:49) 
paypal sana o 4-5 dolari bir sekilde yollar. iletisime gec.


  • baldur2  (14.04.20 10:50:40) 
bana şimdi lazım oldu da.. o yüzden şeetmiştim.
iletişime de geçemiyorum. hesaba giriş yap diyor. giremiyorum zaten konu bu. ben biraz daha kurcalayım o zaman..
yani hesaba giriş ile ilgili problem bana özel doğru mu anladım? siz girebiliyorsunuz..
  • cahs  (14.04.20 10:53:55) 
ben denedim hesabıma girebiliyorum türkiyeden.


  • xrated  (14.04.20 12:37:17) 
şifremi unuttum diyin güvenlik sorusu vs. varsa onları doğrulayıp yeni bir şifre belirleyin, bana geçmişte yaptığında öyle girebiliyordum.

ama şöyle bir şey de var, minimum 3 doğrulama yapıyor.

- telefon no
- kayıtlı kredi kartı son 4 hanesi
- e-mail
- güvenlik sorusu

eğer telefon numarasını sallayıp paypal açtıysanız ve diğer 3 seçeneği tanımlamadıysanız giremiyorsunuz.
  • aguen  (14.04.20 14:14:37) 
şifremi unuttum vs. her şeyi denedim ama bir sorun var deyip hesabı şifre yenilemek için bile açmıyor. iletişim için de hesaba gir diyor. anlamadım aklım gitti şu anda:(


  • cahs  (14.04.20 15:58:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.