[]

Bim, a101 vs.nin hala aktüel ürün satması sorumsuzluk değil mi?

sabahları bu marketlerin önü kadın dolu. adamlar kar edeceğiz diye hala "bu cuma bim'de neler var?" diye reklam yapıyor.

o kadar şeye yasak geldi bunu mu düşünemediler?


 
Kadinlar kapida kalabalik yapiyor diye urunun satisini durdurmak ne kadar dogru? Insanlarin birbirleri arasindaki mesafeyi koruyarak sira olduklari, iceriye de ufak gruplar halinde alindiklari bir sistem daha mantikli olur.


  • pike  (14.04.20 00:18:06) 
Firsat urunlerinde İnsanların mesafeyi koruması falan ancak norvecte oluyor kucuk gruplar halinde sistemi var ve uygulaniyor ama bu tarz az gelen urunlerde o teyzeler asla bu kuralı dinlemiyor


  • basond  (14.04.20 07:15:20) 
dün a101de giriş kapısında bir görevli bekliyordu
içeriye biraz müşteri varmış
marketten çıkan her kişi için dışarıdan bir kişi içeri alıyordu

sistem basit aslında kasada bekleyeceğine açık havada bekliyorsun
  • bir soru sorcam  (14.04.20 09:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.