[]

Sevgilim benden ayrıldı, aramamak için napabilirim :)

henüz çok yeni, birkaç gün oldu...
1 yıldır berebaerdik, 8 aydır birlikte yaşıyoduk...bu süreçte haberleşmediğimiz tek 1 gün bile yok...
Saçma sapan bi şekilde bitti..
Görüşülcekse de şimdi hiç zamanı değil.
Karantina sıkkınlığı da var.
Kalbim de kırık.
Aramak istiyorum...Depresyon başlangıcında bi de beni de hiç gözü görmüyor.
Nasıl diye merak da ediyorum çok...

Eski sevgilinizi aramak istediğinizde kendinizi nasıl dizginliyorsunuz?

 
her yerden engellemek, numarayı silmek, numarayı hatırlatmaması için eski mesajları da silmek... çok aramak istersem arıyorum bu arada, zamanında yaptım böyle mallıklar.


  • pearson  (13.04.20 22:25:35) 
hayır adamın işyeri bi de evimin bir alt sokağı...her yerden temizlesem de dürtümü komtrol edemeyip yanına gitmekten korkuyorum :( sadece alışkanlıktan da değil.
annesini kaybetti, depresyon sıkıntısı olmayıp kalbimi kırsa hiç takmazdım :(

  • gadlemler  (13.04.20 22:27:16) 
Arasana madem ya nolcak. Merak ettim dersin.


  • izmitcan  (13.04.20 22:27:53) 
Bi kere aradım dönmedi geri...iyi olmadığımı o da biliyor, insan bi nasılsın der, üstelik şu günlerde, yok çıkka yasağı yok bilmem ne


  • gadlemler  (13.04.20 22:28:44) 
Annesini kaybettiyse araması zor. Annesini kaybetme travması onun seni aramasını engelliyor. Askerden yeni gelmiştim biraz sıkıntılı bi süreçtı o ara çok sevdiğim babannemi de kaybettim bu olayların arasında sevgilimden de ayrılmıştım. Yani çivi çiviyi söktü ve aramamı engelledi. Açmadıysa eğer zorlama.


  • izmitcan  (13.04.20 22:32:08) 
Yenisini bul. :))


  • maxim gorki  (13.04.20 22:33:37) 
annesini kaybetmiş, ortam inanılmaz sıkıcı (karantina marantina); ona rağmen senden ayrıldıysa (kavga anında alınan bir karar falan değilse) net bitmiş. bunu bil, ona değil bir tekel'e git. mutlu ve şaraplı geceler.


  • metrobus yoluna kacan angus  (13.04.20 22:37:07) 
1 ayda çok şey değişti yalnız, bu kadar gaddar olmamalısın :) beni istemeyen o artık, ben gitmedim ayrıca


  • gadlemler  (13.04.20 22:37:33) 
Ne arıycan ya! Tamamen karantina etkisi :D Aklına onunla ilgili en nefret ettiğin sana en kötü davrandığı, seni aşırı sinirlendirdiği anları derle beyninde vtr şeklinde :D


  • superfluid  (13.04.20 22:40:38) 
tüh komando benden önce davranmış aynısını ben yazacaktım.
senin bir ay önceki duyurunu hatırlıyorum. gül gibi efendi adamı annesi öldüğü zaman bıraktın. şimdi özlüyorsun ve aramak istiyorsun.
adam senin sıkıntılı döneminde sana destek oldu, sen onun sıkıntılı döneminde bırakıp gittin.
6 yıldır yalnızdın, adamı kullandın ihtiyacın oldugu zaman, onun sana ihtiyacı oldugu zaman bıraktın gittin.
bence içindeki bu arama isteği hiç bitmeyecek. çünkü daha iyisini bulamayacaksın ve vicdan azabı çekeceksin aramak isteyeceksin. yanındayken efendi diyip beğenmediğin adam uzağındayken çekici gelecek.
  • dafuq  (13.04.20 22:41:44) 
Dafıq - arkadaş neyi anlamıyosunuz, ben bırakmadım. O duyurundan 1 gün sonra konuştuk...benim göremediğim bazı şeyleri anlattı kendiyle ilgili, iyi olmadığını...taşlar yerine oturdu bende, kişisel almam gerektiğini anladım.

sıkıntıdan saçma sapan suçlama niyetindesiniz sanırım.
  • gadlemler  (13.04.20 22:44:25) 
Ben şuan aramamak için burdayım, iyi taktik. Ama merak ediyorsan ara sor. Sonuçta kaç ay birlikte yaşamışsın. 24 saati birlikte geçirip bir anda görüşme kesip yabancı olma olayı tabi ki çok zor. Anlamsız:( Eğer karşındaki bunu yanlış anlamayacaksa araman sorun olmaz diye düşünüyorum.


  • kismisolungac  (13.04.20 23:03:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.