[]

Gmail hesabımdan atılan spam mail

Merhaba duyuru sakinleri;

Biraz önce gmail hesabıma girdiğimde "delivery failure" mesajları ile karşılaştım. Bütün kontaklarıma şu aşağıdaki mail gitmiş. Nasıl oluyor şimdi bu iş anlayamadım.

Hi friend
I have recieved a laptop again from the Chinese company whose website
is www.lonbng.info it aslo takes less than one week to get it. it has
cheap price and high quality too.i have to tell this good news to
you.there are many electronic products in their website.they can aslo
deal with the tariff for us.
this is a good chance.i hope you can share the happiness of shopping
in this website with me.

N'apmışlar caanım mailime.

 
sadece sizin email adresinizin ismi kullanilarak saga sola mesaj atilmis. ama sizin hesabiniz kullanilmamis sanirsam. delivery failure da otomatikman sizin maile gelmis mailler yerine ulasmayinca.

siz yine de garanti olsun diye sifreyi filan degistirin.
  • yirtik foto  (29.04.10 00:33:20) 
bu arada zaten herhangi birisinin adına mail atılabiliyor gösterilebiliyor. yani atıyorum, ben sana suleyman@demirel.com adresinden de mail atabilirim.

önemli mi, bilemedim
  • otcan  (29.04.10 11:13:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.