[]

maske ve erzak yardımıyla ilgili bir kaç şey

selamün aleyküm millet..herkese sağlık ve sevgi dolu günler..bazı sormak istediğim sorular var ve söylemek istediğim bir husus...

1-bugün itibariyle 3.defa başvuru yapmama rağmen,halen ne cep telefonuna bir mesaj geldi,ne de bir şey..maske alanınız var m?..yada ne zaman bu maskeleri alırız?.

2-bugün itibariyle tam 1 aydır,işe gidemiyorum.elimdeki kalan para kaynakları da tükenmek üzere,erzak yardımı almayı istiyorum.nasıl alabilirim?.belediyeden mi?..bu nasıl olur?..hayatımda ilk defa böyle bir başvuru yapmak istiyorum..sizde buna benzer yardım vs alıyor musunuz?.en azında bu illetli ve kötü günler geçene kadar yardım almak istiyorum.(istanbuldayım)

3-son olarak şu sokaklarda avare gibi dolaşan maske bile takmayan ''insanlar''.biz enayimiz,salakmıyız ki 1 aydan beri evden mecbur kalmadıkça çıkmıyoruz.sadece iş olsun diye volta atan bir çok tip var burada.. insanın aklı almıyor doğrusu.geçen cuma günkü hengamede bile millet burada kendini ezdi.hatta şu kemal sunal filmlerinde gördüğümüz tüpgaz kuyrukları gibi bir görüntü vardı.ve o insanların çoğu şimdi sokakta cirit atıyor.hem de maskesiz ve don gömlek olarak..siz bu konuda ne düşünüyorsunuz güzel insanlar!!..
(tabii işine gitmek zorunda kalan insanlar bu işten müstesnadır..sözümüz sadece boş boş gezen tipleredir.)

herkese iyi ve mutlu günler dilerim.umarım ülkemiz ve dünya için güzel günler yakındadır.

 
1- başvuruya rağmen maske gelmiyor maalesef. artık para ile de alınamıyor. aynı durumdayız.
2- 153'ü arayıp, İBB'ye başvurabilirsin, santral yoğun olabilir.
3- memleket böyle, maalesef.
  • ebabil curnatasi  (13.04.20 15:52:41) 
1. babama mesaj gelmiş ve maske almış geçen hafta. yaş 60.


  • elorelia  (13.04.20 16:00:59) 
1. Maske dağıtımı yaş sırasına göre yapılıyor. Müraacatınız sıraya alınıyor öncelik yaşlılara veriliyor sıranız gelince telefonunuza SMS gelecek eczaneden gidip alacaksınız veya kapıdan teslim alacaksınız. Bu arada sokakta maske takılması sağlık bakanlığının almış olduğu bir karar DSÖ hasta olmayanlara tavsiye etmiyor.

2. Yardımları Çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı yapıyor. CİMER'e yazın.

3. İstisnalar kaideyi bozmaz maalesef her zaman istisnai insanlar olacaktır ama genele bakarsak çoğunluk kurallara riayet ediyor.
  • acebi  (13.04.20 19:16:25) 
1. bizimkilere de kodlu mesaj gelmis istediginiz eczaneden alin diye. Cevrede 2 tane eczaneye gitmisler, eczanelere maske gelmemis (Maltepe). Insanlar olunce dagitima baslanacak sanirim


  • speedy  (13.04.20 22:04:47 ~ 22:05:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.