[]

Osuran sizce hangisi

Osuran sizce hangisi

www.mynet.com


 
kimse demiyor ama bence konuşan adam da olabilir...


  • ala09  (13.04.20 13:52:36) 
Konuşan adam teklemeden o kadar rahat salamaz.

Ayrıca konukların tamamı dandik bilgisayar mikrofonuna konuşuyor. Osurmayı bırak, sıçsan duyulmaz.

Osuran net veyis'tir. Hem osuruktan önce bi kıpırdanıyor, hem de osuruk sesini anca profesyonel bir ses alma cihazıyla anca yakalarsınız. Adamda çift yaka mikrofonu var.

edit: "Veyis Ateş daha sonra yaptığı açıklamada yellenmeyi kabul ederek, “Evlerden yayın yapıyoruz. Aksıran olabilir tıksıran olabilir” diyerek konuya açıklık getirdi."

asdaskldja kendini hiç katmıyor ha, direkt diğerlerinin üstüne atmış. osuran net şekilde veyis'tir aga.
  • kibritsuyu  (13.04.20 13:57:56 ~ 14:01:16) 
gri takım elibiseli.bariz.


  • since1907  (13.04.20 14:18:06) 
veyis gibi geliyor bana da.
yaptığı da cidden ayıp, stüdyoda kontrol varmış da, evde yokmuş falan.

  • not dark yet  (13.04.20 14:22:54) 
Halk olarak bilmeye hakkimiz var bence. Bir komisyon kurulsun ve kimin yelkendigi aciklansin. Bence de veyis ama gunahini almayalim resmi aciklama yapilmadan.


  • exlibris  (13.04.20 14:28:10) 
Veyis'in mikrofonu ortam sesini almaz. Diger konuklarin kullandiklari headset'ler ya da mikrofonlar amator oldugu icin, kapi sesini, masa gicirtisini dahi yansitir.


  • brkylmz  (13.04.20 15:21:00) 
Veyis yuzde yuz, tartismasiz, crystal clear

@brkylmz ona nasil is? Studyoda bomba patlasa biz hicbir sey duymayacak miyiz o zaman?
  • freedonia  (13.04.20 15:23:45 ~ 15:38:11) 
o pozisyonda osurmak çok zor. ama veyis bir kıpranıyor o esnada. let the dogs out yani..


  • gameofannen  (13.04.20 15:37:54) 
Veyis yapti. Ses cikarmadan oldu bittiye getirecegini sandi ama isler tahmin ettigi gibi gitmedi.. uzucu tabi.


  • msb  (13.04.20 22:04:14) 
Daha bunun neyini cozemiyorsunuz Allah askina. Veyis bildigin pozisyon alip, durusunu, nefesini ayarlayip osuruyor. Veyis sonrasinda sucu bolusturmeye calisiyor utanmadan, sucluluk psikolojisi. Olay su, Veyis tek basina studyoda, yaninda konugu monugu da yok, kameramanla 2-3 calisan falan vardir, onlarla enseye saplak bir ortami kurmustur zaten ya da abi, efendim falan cekiyorlardir Veyise. Sesi, siddeti beklenenden fazla gelmis olay bu.

@exlibris komisyona havale edelim diyosun yani. Siyaset aleminde bir mesele komisyona havale edilmisse ordan hic bir sonuc cikmaz. Abdullatif Sener'in esprili bir muhabbeti vardi youtube da.
  • speedy  (13.04.20 22:15:29 ~ 22:28:17) 
@speedy evet bilir kisiler aydinlatsin. Gerekirse bilim kurulu olusturulsun. Bilmek bu halkin hakki. Her sey su yuzune ciksin. Veyis evde olanlrin kucagina birakti kacti. Yok oyle sivismak


  • exlibris  (15.04.20 16:34:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.