[]

haftalardır gecmeyen tekrar eden mide agrısı ve gaz sancısı

herkese selam,
yurtdısından geldıgımden berı evden hıc cıkmadım sımdı de evden calısmaya devam edıyorum. tam 1 ay oldu. sureklı evde yemegımı kendım yapıyorum saglıklı beslenıyorum ama buna ragmen son 10 gundur ınanılmaz gaz sancısı ve mıde agrısı yasıyorum. ıkı gunde bır tekrar edıyor. artık boyle devam etcek dıye korar oldum. evde agrı kesıcı içiyorum, karbonat lımon iyi geliyor dıye duydum sancım olunca onu yapıp ıcıyorum. normal zamanda olsa kosa kosa acıle gıdecegım bır sancı ama korkudan hastaneye gıdemıyorum.
ama sureklı tekrar etmeye basladı. bıgun ıyısem ertesı butun gunu kıvranarak gecırıyorum. allah askına ne yapacagım ben :(


 
genelde insanlar mide ve karin agrisini karistirir, eger kaburgalarinizin birlesim yerinin hemen alti agriyorsa mide, daha asagisi gobek deligi cevresi ise karniniz agriyordur.

bagirsak floraniz bozulmus ve muhtemelen gastrit eslik ediyor.

bol yagli tavuk suyu corbasi benim hayatimi kurtarmisti, tavuk suyundaki yag mide cepherini sararak icerigindeki kolajen ile iyilesmeye neden oluyor sanirim.
  • cairo  (13.04.20 13:09:02 ~ 13:10:43) 
Aile hekiminize telefonla ulaşıp tavsiye isteyin diyeceğim ama doktorun bu şekilde sorumluluk alacağına emin değilim. Şansınızı deneyin yine de.

Ağrı kesici midenizi kötü etkiliyor olabilir mi? Sabah kalkınca ılık su için. İlikli kemik suyu alın ya da evde yapın. Cezvede az tuz, sarımsak ile tatlandırıp için. Stres mideye vurur, nefes egzersizleri yapın.
  • zihua  (13.04.20 13:19:30) 
Cairo tam olarak iki yerde de agri var buna ek belime be kaburgalarima da inanilmaz agri biniyor. Sanki kirilmislar gibi kemiklerim batiyor. Tavuksuyu corbasini bugun yapip deneyeyim. Korkudan artik kizarmis ekmek ve zeytinden baska bisi yiyemez oldum dunden beri


  • polypropylene  (13.04.20 13:45:48) 
Zihua ilk gunler kontrol icin aile hekimi aradiginda ufak agrilarim vsrdi bahsetmistim stres bozuklugundan olabilecegini soylemisti.


  • polypropylene  (13.04.20 13:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.