[]

KYK'ya Alternatif

Selam ahali,

Daha önce 2 sene üniversitede okuduktan sonra tekrar ÖSS ye girdim ve sıfırdan bir bölüme başladım. Bu sene bu bölümde de 2. senem doluyor. Yani üniversitede toplamda 4. senem doluyor bu nedenle de bu sene KYK'dan almakta olduğum öğrenim kredisi son buluyor.

Şu anki duruma göre bu kredi veya bu miktarda bir gelir olmadan okumam imkansız gibi..Kayseri gibi bir şehirde part-time kültürü gelişmediği için iş bulamıyorum. Bölümüm gereği öğretmenlik yapabiliyorum ve bir iki yerden gelecek sene için gel görüşelim diye teklif aldım ancak bunlar sene başında olacak şeyler ve olma ihtimali olmama ihtimalinden daha zayıf. İşi şansa bırakmak istemiyorum..

Acaba bu tür bir durumda siz olsanız ne yapardınız? KYK'ya alternatif bir kredi veren banka falan biliyor musunuz?

 
ısrarla burs arardım..şirketlere gider, esnaflara giderdim..hali yerinde olanlarla irtibata gecer bizzat yetkiliyi bulup durumu anlatırdım..muhakkak bir sey cıkar..istanbulda bunu yapıp 1000tl uzerinde gelir saglayan ogrenci biliyorum, kayseride de mutlak bir potansiyel vardır..
diğer şık ise nur cemaati..seveni vardır sevmeyei vardır, bunlar beni baglamaz, sen yapablirsin yapamazsın bilemem ama bu konuda yardım edebilecekleri kesin..
şartlar şunlar olacaktır, everinde kalacaksın(belki yurtlarında) namazını kılacak orucunu tutacaksın, kufur mufur yok, temiz yuzlu insan olacaksın(nur yuzlu:)), icki yok, sigara belki,sohbetlere gideceksin...falan filan...
umarım işinize yarar...
  • ne adrenerjik ne kolinerjik  (29.04.10 00:53:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.