[]

TYT - AYT (Lise Müfredatı) Konu Anlatımlı Kitap Önerisi

Merhaba,

Öncelikle TYT düzeyinde, başka bir deyişle basit konular için, tüm derslerin (sayısal-sözel) kitaplarını almayı planlıyorum. Daha ileri seviyeler için de (AYT diyeyim) sadece sayısal kitapları alacağım. Yayınevi veya nokta atışı kitap önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Herhangi bir sınava girmeyeceğim. Yani, konu anlatımı geniş ve kaliteli olsun yeter. Sınava uygunluğu önemli değil.
Not 2: Sınıf sınıf ayrı olmasın, o kadar da detaylı şekilde uğraşmayı canım istemiyor (Eskilerin efsanesi “Esen Fizik 9-10-11” gibi kitaplar önermeyin kısacası hehe)

 
artık konu anlatım kitaplarının modası geçti ya. mat için behzat rasuli, fizik için de ertan sinan şahin tavsiye ederim. sıfırdan ileri seviyeye güzel bir anlatımları var.


  • mehmed resad  (12.04.20 15:48:04) 
@mehmed resad, haklısınız. Benim zamanımda da (bundan 15 yıl öncesi) pek popüler değildi konu anlatımlı kitaplar. Ancak o zamanların popüler yayınevlerinin arasında bile, konu anlatımı kaliteli kitaplar vardı diye hatırlıyorum. Güvender vardı hatta “Tek Kitap” adı altında, konu anlatımı da iyi olan. Yanlış hatırlıyor da olabilirim, neyse heheh.

Amacım zaten piyasadaki “konu anlatımlı kitaplar” arasından en kalitelisini seçmek, bu kadar.
  • kusmakla kusamamak arasindaki ince cizgi  (12.04.20 15:59:29) 
@kusmak, fen için (tyt ve ayt) palme en iyi kitapları yapıyor. hem konu anlatım hem de test. tyt'de türkçe için limit, sosyal için de yayın denizi.


  • mehmed resad  (12.04.20 16:16:14) 
El kitapları var hocam onlardan alın. Limit, Epol ve Yayın Denizi iyidir. Karekök de olabilir.


  • black holes in the sky  (12.04.20 17:23:05) 
Matematik - Geometri alanında 2 adet kitap seti buldum, ancak henüz satın almadığım için yorumda bulunamayacağım. Fakat yazılış amaçları tam benim aradığım türden.

Mustafa YAĞCI - My Matematik (4 Kitap), My Geometri (3 Kitap)
  • kusmakla kusamamak arasindaki ince cizgi  (14.04.20 14:30:50 ~ 18.04.20 11:50:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.